США дізналися нову інформацію про джерело коронавірусу – ЗМІ

США дізналися нову інформацію про джерело коронавірусу – ЗМІ.

Розвідка США дізналася нову інформацію про походження коронавірусу. Про це переконують в The New York Times, посилаючись на джерела з Білого дому.

Окрім того, в повідомленні зазначається, що американська розвідка  має в розпорядженні нові й ще не досліджені дані, які пов’язані з джерелом пандемії коронавірусу.

Поки інформацію, яку дізналися спецслужби, не розголошують. Для того, щоб впевнитися, яким чином поширився коронавірус, розвідка використає дуже сильні комп’ютерні потужності.

Варто зазначити, що президент США Джозеф Байден наказав американським спецслужбам визначити походження коронавірусу. На виконання цього завдання лідер країни дав 90 днів.

Через три місяці Байден очікуватиме на звіт від спецслужб, де вони мають використати дані американських лабораторій та решти  федеральних відомств щодо того, чи був вірус переданий від тварини людині, чи завезли його до країни навмисно, чи він з’явився внаслідок “витоку” з лабораторії в Ухані (Китай).

Нагадаємо, що у світі може з’явитися “олімпійський” штам коронавірусу. Одну з найвідоміших спортивних подій світу з нетерпінням чекають сотні спортсменів і тисячі уболівальників. Олімпійські ігри в цьому році повинна приймати Японія, однак, проведення змагань — під загрозою зриву. В чому причина? Дізнавайтеся в нашому матеріалі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.