“Вдарився об надгробки і загинув”: деталі падіння 6 людей з повітряної кулі (ВІДЕО)

Моторошна трагедія трапилась 22 травня у Камнянці-Подільському, на фестивалі повітряних куль. Шестеро людей випали з повітряної кулі, один чоловік загинув.

Про це повідомляється у сюжеті “Свідок” телеканалу НТН.

Під час вечірнього польоту один з аеростатів різко втратив висоту і почав падати. Від сильного вітру та удару об дерево, п’ятеро пасажирів та пілот випали з корзини.

Один чоловік впав коли куля була над кладовищем. Він вдарився об надгробки могил, та загинув миттєво. Інший чоловік, що впав на кладовищі, переламав руки. Він самотужки дістався до лікарні.

Ще двоє людей випали на городах у селях, та зазнали численних травм.

“На городі лежали двоє чоловіків, одному подушку дав, бо говорить, що спина переломана, накрили його одіялом – каже, що змерз. А іншому чоловіку ноги повикручувало в другу сторону, поламало напевно”, – розповідає мешканець села Кульчіївці Ігор Лазарев.

Вподальшому кулю понесло до яру, де колись протікала річка. Там знайшли жінку загиблого на кладовищі чоловіка, та пілота. Обидвоє людей їз травмами різного ступеня. Селяни викликали медиків, рятувальників і поліцію. Травмованих ушпиталили.

Правоохоронці з’ясовують усі обставини події.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.