Оля Цибульська заявила, що отримувала погрози від дружини DZIDZIO

Відома українська співачка Оля Цибульська розповіла цікаві деталі щодо ситуації, яка склалася з Михайлом Хомою (співак Дзідзьо). Також співачка прокоментувала чи має відношення Дзідзьо до її сина.

Про це пише “ТСН“, передає “Це моя Україна”.

Так, Оля Цибульська, яка своєю відвертою поведінкою з музикантом змушувала ревнувати його дружину, зауважила, що їй не зрозуміло, як саме вона її ревнувала до чоловіка, як жінка чи як артистка.

Співачка навіть користуючись нагодою у програмі “Світське життя” запропонувала SLAVIA записати дует, щоб вона не ревнувала.

“Славо, ти точно дивишся це інтерв’ю, і якщо ти думаєш, що я дуетом “Цьомаю” та “Киця” забрала в тебе славу, яка мала належати тобі, то я тобі пропоную допомогу. Я напишу пісню, я знаю як це робиться, і запишемо дует”, – звернулася до дружини Дзідзья Оля Цибульська.

Цибульська також прокоментувала схожість свого сина Нестора з Дзідзьом і вже вкотре наголосила, що жодних стосунків, крім робочих, з ним не мала.

“Мені здається, щоб я зараз не сказала, все одно всі скажуть що я шльондра, розлучниця. Що я влізла в сім’ю і народила Дзідзьові сина. Тому ні, нічого у нас з Дзідзьо не було, син не від нього. Дзідзьо не батько Нестора. Я про це говорила тисячу разів”, – зауважила Оля.

Оля Цибульська також заявила, що в якийсь момент отримувала погрози від Слави.

“Я навіть в якийсь момент, почала отримувати погрози різні в смс, в соцмережах, там була помста кланами, родичі родичів, подруги подруг, новостворені сторінки з жодним підписником. Коли оце все звалилося мені на голову, я спеціально в інтерв’ю казала, ми з кумом, але це жодним чином не зупиняло цю хвилю погроз”, – додає Оля Цибульська.

Читайте також  Настя змінила? Потап похвалився новою зовнішністю (фото)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.