Вчителька з Прикарпаття популяризує у YouTube Надвірну та Гуцульщину

Лариса Іроденко — вчителька у надвірнянській школі, яка п’ять років розвиває свій YouTube-канал під назвою “Лариса Іроденко”.

На канал підписалося 38 тисяч людей, йдеться у матеріалі Фіртки.

Блогерка має активну громадянську позицію та транслює життя надвірнянської громади. Знімає місто й села, будні й свята, уроки в школі та спортивні ігри, релігійні служіння і зібрання із представниками влади.

Блогерка перебуває із камерою у центрі всіх подій громади, збирає коментарі, ділиться атмосферою та емоціями. Лариса часто спілкується з письменниками, художниками та митцями гуцульського краю. А щочетверга тішить підписників власними рецептами.

“Я розповім вам про чарівне місто Надвірна, що знаходиться в Карпатах, познайомлю з добрими, талановитими та щирими людьми. Ви дізнаєтесь багато цікавого про історію нашого міста та Гуцульщину,” — пише Лариса Іроденко про свій однойменний YouTube-канал.

Лариса Іроденко розповідає й про традиції. Блогерка знімає напередодні великих християнських свят відеоролики, де ділиться знаннями, що яка традиція означає і яке сакральне значення мають певні обряди.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.