В Москві приспали няню-вбивцю

Громадянка Узбекистану Гульчехра Бобокулова, яка вбила чотирирічну дівчинку в Москві, знаходиться в стані медикаментозного сну і не може бути доставлена ​​на слухання.

43b44aa96421d561e3f07bfdc07b0305

«Як повідомив начальник лікарні ФКУ СІЗО-2, Бобокулова не може бути транспортовано до суду в зв’язку із знаходженням в медикаментозному сні після прийому призначених препаратів», – зазначила прес-секретар суду Ольга Ліцарева.

«Інтерфакс» передає, що в зв’язку з цим засідання перенесли. У вівторок, 1 листопада, передбачалося продовжити розгляд кримінальної справи стосовно Бобокуловой по суті.

Нагадаємо, що 29 лютого цього року в квартирі будинку на вулиці Народного Ополчення після гасіння пожежі було виявлено тіло чотирирічної дівчинки з ознаками насильницької смерті. За словами очевидців, вона кричала «Аллах акбар!» І загрожувала влаштувати самопідрив. В руках у неї була голова дитини.

Експертиза показала, що жінка страждає хронічним психічним розладом. Очікується, що прокурор в ході розгляду справи буде просити про застосування примусових заходів медичного характеру, тобто про відправку до психіатричної лікарні.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.