Будівельна піраміда в Івано-Франківську: людям ніде жити, а у забудовника шикарне життя

В Івано-Франківську сотні людей вже майже десять років не можуть заїхати у власні оселі, за які заплатили у повному обсязі.

 

RiverPark зовні – наче готова і розкішна багатоповерхівка. А всередині, насправді, законсервоване будівництво.

Новобудову не здають в експлуатацію, при цьому на офіційному сайті забудовника цей дім вже введений в експлуатацію.

Власник фірми – відомий у місті бізнесмен Іван Мельник. На початку своєї кар’єри дійсно реалізував кілька успішних будівельних проєктів, але у фінансах компанії, схоже, виникли проблеми. З елітних новобудов фірма перейшла на дешеве житло, аби хоч цінами привабити нових покупців.

Утім, з 2015 року стоять незавершеними як престижні, так і дешеві житлові комплекси.

Найбільше власників недобудованих квартир обурює той факт, що сам забудовник відкрито живе на широку ногу. Сім’я Івана Мельника може дозволити собі шикарні авто, мандрівки по всьому світу та розкішний відпочинок на Мальдівах. А клієнтам, що сплатили повну вартість за неіснуючі квартири, банально ніде жити.

Людей просять підписати акти прийому-передачі своїх квартир, що в майбутньому звільняє забудовника від будь-якої відповідальності.

Найцікавіше в цій історії те, що фірма збирає гроші наперед, але ті не отримують свого житла. При цьому Державна архітектурна інспекція видає один дозвіл за іншим: відкриваються нові об’єкти, приходять нові покупці, а старі оббивають пороги в пошуках правди.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.