Напоїв і задушив сина, а себе прив’язав у потопаючому авто: деталі дивної загибелі двох черкасців

Напоїв і задушив сина, а себе прив’язав у потопаючому авто: деталі дивної загибелі двох черкасців

 

 

34-річного чоловіка, якого разом із батьком знайшли в затонулій машині в кар’єрі села Ташлик Черкаської області, задушили. Водночас причиною смерті 58-річного загиблого стало утоплення.

За інформацією поінформованого джерела OBOZREVATEL, батько сам задушив свого сина, перед цим напоївши. Потім, щоб тіло не спливло, він прив’язав себе до сидіння, використовуючи додаткові ремені, та скерував автомобіль в обрив. Вікна транспортного засобу були спеціально відчинені.

Батько перед суїцидом попереджав про свій намір знайомих. Утім, його слова не сприйняли серйозно, повідомило джерело нашого видання.

Чоловік навіть попрощався з продавцями на ринку, до яких він часто заходив. Також він говорив, що забере із собою сина, щоб той не обтяжував життя матері. Попередньо, 34-річний загиблий зловживав алкоголем, а 58-річний – серйозно хворів.

Тіла знайшли в машині, затопленій у кар'єрі

Перед інцидентом чоловіки поїхали прибирати могили родичів, відвідали два кладовища. Додому вони вже не повернулися.

Інцидент трапився в селі Ташлик

Машину спецтехнікою діставали на берег

Як уточнюється на сайті ГУ Національної поліції в Черкаській області, причини смерті жителів Сміли встановив розтин, оскільки судово-медичним експертом видимих тілесних ушкоджень і слідів насильницької смерті не виявлено не було. Слідство у справі завершено.

Нагадаємо, тіла в автомобілі знайшли 30 березня в селі Ташлик. За день до цього жінка заявила про зникнення рідних. Вона розповіла, що 28 березня її чоловік і син виїхали на автомобілі ВАЗ-2115 до Ватутіного, а вже ввечері зв’язку з ними не було.

Жінка отримала від чоловіка”прощальне” повідомлення: “Прощай, ми поїхали назавжди”.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.