Ірина Білик зізналася, скільки зробила пластичних операцій

Відома співачка Ірина Білик відверто зізналася, скільки зробила пластичних операцій, пише ТСН.

Юзери вже давно обговорюють зміни в зовнішності кумира та лише зараз 51-річна зірка розповіла про хірургічні втручання, йдеться у програмі «Мій секрет». Так, вперше артистка лягла під ніж хірурга після народження сина Гліба 1999 року.

«Мені здавалося, що я така некрасива. Ще мої колеги з мене знущалися, що я народила, що вже не повернуся. Це казали в кулуарах. Я плакала. У мене весь час у моєму житті були «молящі» очі, наче я плачу, трохи нависали. Це у мене від тата. Я виступала в палаці «Україна», був такий концерт і тоді зустрітися з президентом було щось таке неймовірне, неможливе, наче ангел небесний до тебе спустився. І тут Леонід Данилович Кучма підходить до мене, дивиться мені у вічі й каже: «Ірино, а чого це у вас такі сумні очі?». Я тоді подумала: «Ну все, потрібно точно щось робити з очима, якщо вже президент зауважив, що вони такі сумні». Тоді я вирішила трохи «завеселити» своє обличчя», – пригадала артистка.

Результатом Білик була задоволена. Далі ж співачка вирішила виправити свій ніс. Артистка, в якій тече й грузинська кров, комплексувала через горбинку.

«Мені здавалося, що цей ніс видно за кілометр. Попросила трохи її прибрати, але залишила трішки того, що в мене було грузинського. Я не хотіла, щоб люди побачили зовсім іншу жінку. До речі, тепер думаю, що я зробила неправильно. Треба було взагалі прибрати і зробити зовсім рівне. Можна було ще краще!» – розповіла знаменитість.

Крім того, Білик не приховує, що декілька разів робила підтяжку обличчя та збільшувала губи.

Читайте також  Гола та сексуальна: Тіна Кароль стала у цікаві пози та показала себе (фото)

«Поки живий, поки ще чоловіки тебе люблять, хочуть, і секс цікавить. Я люблю відвідувати косметологів, дуже люблю масаж. Іноді укольчики краси, а як без них? Подколола губки. А що тут такого, якщо я цілуватися люблю», – додала артистка.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.