4-річний хлопчик випав із вікна у дитсадку у Запоріжжі: виховательці загрожує до 5 років тюрми

У понеділок, 26 квітня, у Запоріжжі з вікна на другому поверсі дитячого садка Еврика випав чотирирічний хлопчик.


Про це у Фейсбуку повідомила заступниця голови обласної держадміністрації Злата Некрасова.

Які саме травми внаслідок падіння отримала дитина, невідомо, проте зазначається, що наразі загрози її життю немає.

За словами Некрасової, причиною падіння хлопчика стало те, що доступ дітей до вікон не було ніяк обмежено.

«Ручки не знімні, обмежувачі не стоять, у дітей вільний доступ до вікон», — заявила вона.

У поліції подію поки не коментували.

Неординарна подія трапилася з 4-річним Тимором в одному з дитячих садочків Запоріжжя. Маленький хлопчик випав з другого поверху будівлі. Як зазначають у садочку, дитину просто забули в приміщенні.

Хлопчик випав прямо на очах у дорослих, що прийшли забирати своїх дітей із дитсадка. На відео чиясь мама намагалася допомогти дитині. Батьки Тимура з журналістами не спілкуються, особу виховательки в дитсадку не розкривають. На територію закладу – не пускають. Очільниця спілкується через паркан, мовляв, жодних подробиць до завершення розслідування.

Як кажуть посадовці, частина ліжок у цій групі стоять просто під вікнами без жодних запобіжників. Дитина спочатку впала на піддашок, а потім пролетіла ще три метри до землі. На відео зсередини видно – віконний шпінгалет можна відчинити, не докладаючи зусиль. 4-річний Тимурчик, вочевидь, злякався, що батьки не зможуть забрати його з вечірньої прогулянки – і він залишиться в садку. Дитяча логіка підказала хлопчику єдиний шлях – через вікно. Вихователька побачила дитину, про яку забула, коли вона вже лежала на землі.

Зараз дитина в лікарні. Малюка доправили сюди з підозрою на переломи таза та хребта. На щастя, переломи не підтвердились. Але реабілітація після черепно-мозкової травми щонайменше триватиме півроку. Справу розслідують правоохоронці. Виховательці загрожує до 5-ти років ув’язнення. На період проведення розслідування її відсторонено від роботи з дітьми. Директорка поки що залишається на своїй посаді. В усіх дитсадках Запоріжжя мають провести перевірки щодо дотримання правил безпеки

Читайте також  УВАГА!!! Усі батьки прочитайте!!! У тернопільському аквапарку сталася страшна трагедія, дізнайтеся, як не допустити такої ж помилки

Відео з місця подій:

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.