“Як німі стояли”: переможець “Голосу країни” заспівав гімн, його майже ніхто не підтримав (відео)

25 квітня відбувся грандіозний суперфінал вокального шоу “Голос країни”. Переможцем став співак-романтик з Прикарпаття Сергій Лазановський, пишуть Версії.

За правилами шоу, після оголошення результатів володар титулу виконує на біс переможну пісню.

“Дякую, що ви полюбили мене, відчули мою душу. Переможна пісня мала б бути Бумбокс “Люди”. Але я думаю, що переможною піснею має бути гімн України. Я прошу, щоб ми всі разом її заспівали. І це буде правильно”, – запропонував Лазановський.

Втім виконувати славень переможцю шоу довелося самому. На другому рядку приєдналась Тіна Кароль, інші ж слухали гімн мовчки.

Цей момент не залишився поза увагою глядачів, вони у соцмережах висловили своє обурення через неповагу до головного символу країни:

“Як німі на сцені всі стояли. Як можна не підтримати, коли звучить ГІМН твоєї країни?! Він же попросив – заспіваймо разом! Той момент, коли простий щирий хлопчина з села Попельники виявився достойнішим за так званих “зірок національного масштабу””, – оприлюднили фрагмент відео з шоу у фейсбуці.

“Молодець!!!!! А тренери язики чого в одне місце засунули при виконанні славня України? Чому не заспівали з переможцем?!”

“Тіна і сьогодні підспівувала, але без особливого ентузіазму… образилась, що не її учасниця перемогла”.

“Вони всі так підспівували Гімн, наче були під прицілом дула автомату”.

“Єдиний за всі сезони, хто завершив так шоу. Молодець!”

“Дуже достойно й щиро поводився. Гімн в його виконанні просто вразив. Ніхто не очікував і, на жаль, ніхто не підтримав”.

“Втер носа “псевдоукраїнцям”, які не знають що робити, коли Гімн звучить”.

“Але то, що ніхто не підтримав заспівати гімн – це повний атас”

“…але ніхто з учасників його не підтримав, хоч він сказав, заспіваймо разом. МОЛОДЕЦЬ!”

Читайте також  Буковелівська фірма ПБС продовжує ремонт дороги Н10

“Він як заспівав гімн, на сцені настав ступор))) щось пішло не по сценарію”

“До сліз розчулив цей світлий хлопець, коли виконував гімн країни… велика вдяка батькам за сина… сина України! Хай щастить!”

“Неймовірно щирий хлопець, справжній українець, вперше на Голосі прозвучав Гімн України. Щасливої, благословенної Господом долі!”

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.