Яйця, цукор і масло: експерти розповіли про стрімке зниження цін після Великодня

Що буде з цінами на продукти після Великодня

Українцям розповіли про те, як найближчим часом повинні змінитися ціни на найбільш ходові продукти в супермаркетах і ринках. Йдеться про яйця, масло і цукор.

Експерти прогнозують, що ціни на ці товари повинні знизитися найближчим часом. Найімовірніше, якщо вірити словам економіста Володимира Власюка, трапиться це вже після Великодня.

Він говорить про те, що всього за тиждень до Великодня ціни на продукти не будуть рости, як раніше. Експерт вважає, що в країні відсутні об’єктивні причини, через які продукти повинні значно дорожчати.

В ефірі телеканалу “Україна 24″ він повідомив, що: “На собівартість впливають, наприклад, ціни на бензин. Вони зросли з початку року десь на 8%. Впливає ціна електроенергії, впливає ціна таких ключових компонентів, як пшениця. Вона з початку року зросла незначно. А ціни на продукти харчування зросли сильно”.

В Україні просто штучно підвищують ціни, а контролюючим органам абсолютно немає до цієї справи, як вважає експерт.

Знизиться після Великодня ціни на соняшникову олію, цукор, а також яйця. Також, у міру своєї появи на ринку будуть знижуватися ціни на овочі.

Раніше експерти розповідали про стрімке подорожчання масла і цукру. За пару місяців ціни в магазинах на дані продукти стали вище на 48 і 68%.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.