Лорак підкорила свого першого чоловіка в 13 років, екс-коханий відверто зізнався: “Мене це просто порвало”

Екс-продюсер і колишній співмешканець популярної співачки Ані Лорак (Кароліна Куєк), Юрій Фальоса, дав інтерв’ю, в якому поділився відвертими подробицями 

На момент знайомства продюсера і його підопічної у них була велика різниця у віці – Лорак – всього 13 років, а Фальосі – 30. Майбутня зірка виступила на фестивалі “Первоцвіт”, виконуючи кавери на відомі композиції.   Дівчинка-підліток просто підкорила продюсера своїм талантом, адже вона зуміла копіювати тембр і манеру інших виконавців, пише Собеседник.   “Мене це просто порвало! Я здивувався, як це можливо – так копіювати людей”, – зізнався колишній коханий Лорак.

Після цього Юрій запросив майбутню зірку в продюсерський центр, де вона працювала по 12 годин, паралельно займаючись з викладачами географією, літературою, математикою, фізикою, історією. У підсумку юна артистка закінчила екстерном 10-й і 11-й класи без трійок. Через два роки почалися гастролі в Англію й Америку. Під час запису альбомів і поїздок за кордон Фальоса і Лорак проводили разом 24 години, через що у чоловіка виникли почуття до своєї підопічної. Роман пара приховувала, адже продюсер був одружений, але й для іміджу співачки краще бути самотньою.

Пізніше продюсер розлучився з дружиною, а у 2005 році Ані Лорак пішла від продюсера в самостійне життя. За словами Фалеси, вони розлучилися по-хорошому: він залишив співачці команду і музику. За спогадом продюсера, він нелегко пережив розставання: “Лорак для мене була всім. Було дуже важко. Від усього відволікла робота. Ніколи було страждати”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.