Чесна перемога Василя Вірастюка на 87-му окрузі підтверджена рішенням судів

Івано-Франківський окружний адміністративний суд відмовив кандидату на довиборах по 87-му округу Олександру Шевченку в оскарженні результатів на трьох дільницях. Це вкотре підтверджує чесну перемогу кандидата від «Слуги Народу» Василя Вірастюка на виборах, заявив очільник політсили Олександр Корнієнко.

«Партія «Слуга Народу» закликає всіх учасників виборчого процесу припинити спроби маніпулювання результатами виборів за допомогою судів і визнати реальні результати виборів, які відображені в повторно складеному підсумковому протоколі окружної виборчої комісії», – наголосив Олександр Корнієнко.

Також напередодні шостий апеляційний адміністративний суд міста Києва зобов’язав ЦВК у якомога короткий термін встановити результати проміжних виборів у 87-му виборчому окрузі.

Нагадаємо, 15 квітня ОВК округу №87 на Івано-Франківщині прийняла уточнений протокол про підсумки голосування на довиборах до Верховної Ради – перемагає Василь Вірастюк. Представник «Слуги Народу» отримав 15 536 голосів виборців, що на 422 голоси більше, ніж у найближчого конкурента – Олександра Шевченка.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.