В Україні витратять мільярд гривень на дистанційну освіту

В Україні витратять мільярд гривень на дистанційну освіту.

На покращення якості дистанційної освіти цьогоріч планують витратити 1 мільярд гривень.


Про це повідомили у пресслужбі Міністерства фінансів України.

Так, 980 мільйонів гривень найближчим часом буде направлено на підвищення якості організації дистанційного навчання. Ще 20 мільйонів спрямують на купівлю засобів захисту під час проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

Нагадаємо, батькам невакцинованих школярів порадили перевести своїх дітей на дистанційне навчання.

Нагадаємо, що має бути у школі для надання домедичної допомоги.
Основне право, дотримання якого має бути гарантованим усім учасникам освітнього процесу — це право на життя та здоров’я. Якщо у закладі освіти трапляється нещасний випадок чи раптово погіршується стан здоров’я учня або будь-кого із працівників, критичне значення має вчасне надання домедичної допомоги. Надання такої допомоги залежить не лише від професійності медичного працівника закладу освіти, а й від наявності в медпункті та інших приміщеннях закладу освіти усіх обов’язкових аптечок і їхнього забезпечення необхідними ліками та медичними виробами. Служба освітнього омбудсмена підготувала роз’яснення щодо комплектації медичної укладки для надання домедичної допомоги у медичному пункті закладу освіти.

Міністерство охорони здоров’я України затвердило «Примірний перелік медичних виробів, лікарських засобів та інших матеріалів, які повинні бути у складі медичної укладки для надання медичної допомоги у медичному пункті закладів загальної середньої освіти» — наказ № 637

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.