Вірус є чудотворним, а ви – від сатани: неадекватний чоловік вчинив скандал у супермаркеті через маску (фото)

Сьогодні, 13 квітня, у Луцьку, на вулиці Ковельській, 68 в супермаркеті «АТБ» чоловік вчинив скандал через маску.

 

Про це Інформаційному ресурсу «Під Прицілом» повідомили очевидці.

Так, чоловік не хотів одягати маску, в результаті чого його охорона вивела із магазину. Неадекват в свою чергу викликав поліцію, службу охорони супермаркету та намагався викликати слідчо-оперативну групу, бо його не пускають до магазину.

Чоловік носить із собою Конституцію України, рішення суду, що нібито дозволяє тільки йому перебувати у громадських місцях без маски та позиціонує, що засоби індивідуального захисту людям не потрібні та вони вбивають людство.

Порушник заявляє, що коронавірус є «чудотворним», він «прийшов» до нас з космосу, його нічого не вб’є і заради нього ми живемо, а всі інші – сатаністи.

Також неадекват зазначив те, що поліцейські та охорона не виконують своїх обов’язків, та обмежують його права і маску він одягати не збирається. Чоловік намагався викликати слідчо-оперативну групу, бо нібито у цій ситуації є ознаки криміналу.

«Маски носять свинопаси», – заявив чоловік.

Поліцейські, котрі приїхали на виклик склали на чоловіка протокол на 170 гривень штрафу за те, що чоловік ходить без маски у громадських місцях.

Нагадаємо, за весь час пандемії в області зареєстровано 51 644 підтверджених випадки COVID-19. 864 випадки хвороби завершилось летально, в тому числі померло 24 медики.

За останню добу на Волині зареєстровано 329 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19 (з них дітей – 14, медпрацівників – 23). Одужало за добу – 331 особа, летальних випадків – 11.

Довідково: 20 листопада, текст закону «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» № 1000-IX опублікували в газеті «Голос України». А це означає, що починаючи з суботи, 21 листопада, українців можуть законно штрафувати за відсутність або неправильне носіння масок у громадських місцях.

Читайте також  «Покинемо Почаївську лавру тільки в гробах», - у Московському патріархаті прокоментували отримання Україною Томосу

За перебування в громадських місцях без масок чи респіраторів, які будуть закривати і ніс і рот, українці повинні будуть заплатити від 170 до 255 грн.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.