Українського чемпіона, який “спалив Москву” в Росії назвали виродком

У Росії ніяк не можуть заспокоїтися від допису українського важкоатлета Дмитра Чумака, який на чемпіонаті Європи з важкої атлетики в Москві здобув золоту медаль у своїй ваговій категорії. Український чемпіон настільки розлютив росіян, що на цю ситуацію змушений був відреагувати депутат російської Держдуми Дмитро Свищев.

Нагадаємо, український важкоатлет після своєї перемоги на чемпіонаті Європи з важкої атлетики на своїй сторінці в соцмережі Instagram опублікував такий допис:

“Вчора приснився сон прекрасний –
Москва згоріла повністю.
Пожежа на площі на Червоній,
І тліє колишній Виборчком.

Ніхто не вижив – все згоріло,
Всі Pussy, Путін і Собчак,
І біля стіни кремлівської ялинки
Горіли ох**нно так.

Москва, за ким дзвонять твої дзвони?
Москва, почому твої золоті куполи?”

До цього допису він додав наступне фото:

 

Депутат російської Держдуми Дмитро Свищев розкритикував українського спортсмена, обізвавши його виродком.

Ось що він зазначив:

“Я дуже добре ставлюся до України. У мене дружина звідти. Там живуть її родичі. Я дуже люблю Україну і українців. Але, на жаль, в сім’ї не без виродка. Якщо ти – такий націоналіст і не любиш Росію, навіщо приїхав сюди виступати?

На Україні є багато людей, які люблять свою країну, але не дозволяли собі подібні висловлювання, коли приїжджали виступати в Росію. Нехай послухає боксера Усика. Замість того, щоб радіти перемозі, займатися такими речами в соцмережах.

Я вважаю, що це політичний демарш з боку українського спортсмена. Треба заборонити спортсменам займатися політикою! Закінчить зі спортом – нехай йде депутатом української Ради. Зараз він повинен виступати на благо своєї сім’ї та своєї країни, але не займатися політикою. Він що, закликає до тероризму?! Щоб хтось спалив Москву?

Читайте також  Скандал у будинку-інтернаті Буковини. Підопічних лікують протермінованими ліками та годують зіпсованими продуктами (ФОТО)

Мені здається, що під час підняття важких ваг у нього щось обірвалося в мізках. Нехай займеться своїм особистим здоров’ям. Ми вітаємо його з перемогою, але нехай не лізе в політику. Тим більше що зараз всі прекрасно знають про загострення стосунків. Йому це навіщо? Якщо ти ненавидиш Росію, навіщо ти сюди приїхав?

Ти виграв – молодець. Москва тебе радо прийняла. Ніхто не ображав його національну гідність, його прапор, його країну. Жодного слова! І ти поводишся по-хамськи, щоб стати національним героєм у себе на батьківщині. Його до цього ніхто не знав і знати не хотів. На Олімпіаді йому нічого не світить. Зате став борцем за справедливість на національний манер”, – говорить Дмитро Свищев.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.