Приватний аеродром, зірки шоу-бізу: стали відомі масштаби святкування повноліття франківської блогерки Юлії Вербинець (ФОТО)

12 квітня франківська блогерка Юля Вербинець відсвяткує своє 18-річчя. Організацію масштабного свята дівчина розпочала майже місяць тому: зустрічалась з організаторами, їздила локаціями та узгоджувала меню. Але більшість деталей продовжувала тримати у таємниці від підписників.

Однак сьогодні Ратуші стало відомо, що своє повноліття Вербинець відсвяткує у приватному аеродромі “Underhill”, що у Підгір’ї.

На святі буде присутня велика кількість друзів та знайомих блогерки. У своїй Instagram-історіях вони почали ділитись фотографіями із запрошеннями:

ПРИГОТУЙСЯ ВИПУСТИТИ СВОЮ НЕСАМОВИТУ ЕНЕРГІЮ, АДЖЕ Я ЗІБРАЛА ГОЛОВНИХ СЕЛЕБРІТІ ТЕЛЕБАЧЕННЯ І ШОУ-БІЗНЕСУ, ЩОБ ВЛАШТУВАТИ ШАЛЕНЕ СВЯТО. ЛИШЕ НА ОДИН ВЕЧІР MY HAPPY PLACE ПЕРЕЇЖДЖАЄ НА СЕКРЕТНУ ЛОКАЦІЮ. ЗАПРОШУЮ ТЕБЕ БУТИ ЗІ МНОЮ У ЦЕЙ ЧАС, – ЙДЕТЬСЯ В ЗАПРОШЕННІ.

Також зазначається, що обов’язковим є парадний дрес-код: сукня та смокінг.

Раніше Юля зізналась, що на свято витратить чималу суму грошей.

ДУЖЕ БАГАТО ГРОШЕЙ Я ВИТРАЧУ НА СВОЄ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ. ДУЖЕ БАГАТО! – НАГОЛОСИЛА БЛОГЕРКА. – БІЛЬШЕ, НІЖ НА СВОЮ МАШИНУ І БІЛЬШЕ, НІЖ НА СВОЮ КВАРТИРУ. Я ХОЧУ ДЛЯ СЕБЕ ЗРОБИТИ ТАКІ 18 РОКІВ, ЯКІ Я НЕ ЗАБУДУ НІКОЛИ В ЖИТТІ. І ЯКІ НІХТО З МОЇХ ГОСТЕЙ НЕ ЗАБУДЕ НІКОЛИ В ЖИТТІ!

До слова, вчора свій День народження відсвяткував бойфренд Вербинець – Денис Притула. Дівчина, разом з компанією друзів, привітала його з 22-річчям.

А сьогодні влаштувала сюрприз – святковий обід на двох.

Для пари готував страви під замовлення особистий шеф-повар.

ПЕРША СТРАВА ДЛЯ НАС – ЦЕ БОРЩИК, САЛО, САЛАТИК. А НА ДРУГУ СТРАВУ БУДУТЬ МЕДАЛЬЙОНИ З КАРТОПЛЕЮ. НАС ЧЕКАЄ ЩЕ ДЕСЕРТ ТА ЯГІДНИЙ ТОРТ, ЯКИЙ ВІН ЛЮБИТЬ, – СКАЗАЛА ЮЛЯ.

Читайте також  За рік іванофранківці отримали 352 мільйони гривень соцвиплат

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.