Вибори, вибори: кандидати – …

З часів Незалежної України вибори на Прикарпатті, чи то загальнодержавні, чи навіть місцеві, завжди проходили у спокійній обстановці. Кандидати у переважній більшості ставились до опонентів з повагою, виборчі комісії працювали в основному як належно…

Але цьогорічні проміжні вибори показали проблеми у Прикарпатському Королівстві.

Пояснення може бути тільки одне: в окрузі № 87 в Івано-Франківській області працюють «чорні» політтехнологи, які можуть «відпрацьовувати» мехінізми на замовлення кума Путіна, або інших проросійських сил, з метою захоплення влади в Україні шляхом незаконних маніпуляцій під час виборів…

А тим часом: 1 квітня близько 07:00 ранку з‘явилося повідомлення, що до ОВК прибув спецпідрозділ правоохоронних органів та увійшов у будівлю. Спецпризначенці попросили вийти всіх, окрім поліції та членів ДВК, що перебували на першому поверсі, і заблокували другий поверх будівлі, де власне засідає ОВК.

Члени ОВК прийшли на засідання об 11:30 і почали приймати документи з дільниць. На засідання комісії прийшов нардеп, співголова депутатської групи “За майбутнє” Тарас Батенко. На відміну від Тищенка, він поводився спокійно.

Станом на на кінець робочого дня 1 квітня ОВК отримала всі документи від ДВК. Документи від 93 комісій прийняті, документи від чотирьох комісій відправили на уточнення, 20 — на перерахунок.

Уперше за кілька днів результат підрахунку на сайті ЦВК змінився. Олександр Шевченко вийшов на друге місце, від Вірастюка його відділяє 988 голосів.

Комісія планує завершити роботу 2 квітня о 03:00 ночі.

Що ж чекаємо результатів…

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.