Сергій Бабкін пояснив, чому зрадив дружину Сніжану зі 100 жінками

Музикант не жалкує, що виніс особисте на публіку.

Український музикант Сергій Бабкін, дружина якого Сніжана зізналася, що він зрадив її зі 100 жінками, пояснив свій вчинок.

За словами Бабкіна, він скочив у гречку через звичку, від якої йому було важко позбутися. Водночас артист поділився, що йому було страшно змінити звичний ритм життя, оскільки для цього потрібно мати неабияку сміливість. Про це Бабкін розповів “Обозревателю”.

Тому що це було моєю звичкою. Я так жив ДО… І потім погнав по інерції, тому що міняти звичку – це здавалося страшно. Це як ніби поміняти життя, а як це зробити, я не знав. Щоб поміняти звичне життя, треба мати величезну сміливість, а в цьому мені допомогла Сніжана
пояснив Сергій
Бабкін називає дружину своїм Ангелом та маяком. Музикант не жалкує про те, що вони зі Сніжаною винесли своє особисте на люди. За словами Сергія, він кардинально змінив життя і це є його безцінний досвід, про який він може сміливо говорити.

Найголовніше, що цією правдою ми дали зрозуміти людям, що будь-які труднощі – це зростання. Будь-який біль можна трансформувати і забрати з нього енергію для свого росту і розвитку. І полетіли сотні листів подяки на нашу адресу! Ми самі пройшли через цю ситуацію 10 років тому. Зараз у нас все ідеально!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.