У Калуші попрощалися з убитим на Донбасі військовим (фото)

Сьогодні на Алеї Слави в Калуші, яка розташована на міському цвинтарі, знайшов свій останній спочинок сапер окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс», 47-річний калушанин Сергій Барнич, інформують “Вікна”.

Участь в похоронах взяли сотні калушан, військових, міська влада та представники всіх храмів міста. Урочистості додав військовий оркестр.

Перед останнім прощанням тіло загиблого військовослужбовця привезли до пам’ятника Генерал-хорунжому УПА Роману Шухевича, де розташована Калуська Спілка ветеранів АТО Калущини. Тут відбулося поминальне віче.

“Зі щитом, або на щиті” – лозунг наших “Едельвейсів” показує наскільки вони відважні та сильні бійці. Вони стоять на передовій лінії фронту, захищаючи рідну країну. Завдяки їхній мужності ми маємо мирне небо над головою. Сьогодні Прикарпаття у скорботі. Ми провели в останню путь Героя Сергія Барнича, який загинув 26 березня в районі села Шуми Донецької області. Ми поховали справжнього патріота. І жодні слова не зарадять болю втрати. Нехай спочиває з миром Герой! Вічна пам’ять! – написав на свіоїй сторінці в соцмережі Фейсбук голова Івано-Франківської ОДА Андрій Бойчук.

Сергій Барнич став десятим полеглим героєм родом із Калущини, який віддав своє життя на Сході України.

47-річний калушанин, боєць 10 ОМБр, загинув 26 березня в районі села Шуми Донецької області. Разом із ним загинули ще троє побратимів, а двоє — отримали поранення.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.