Франківців кличуть у патронатні вихователі

Служба у справах дітей Івано-Франківської міської ради запрошує охочих стати патронатними вихователями.


Що таке патронат?

Патронат над дитиною – це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин.

Хто може стати патронатним вихователем?

Патронатним вихователем може бути громадянин України, який має досвід виховання дитини, відповідні житлові умови для надання послуг з догляду, виховання та реабілітації дитини у своєму помешканні.

Оплата послуг із здійснення патронату над дитиною здійснюється шляхом виплати патронатним вихователям грошового забезпечення. Соціальна допомога та грошове забезпечення призначаються і виплачуються з дня влаштування дитини в сім’ю патронатного вихователя до дня її вибуття з такої сім’ї та поновлюються у разі наступного влаштування дитини в сім’ю патронатного вихователя і становить 11 350 грн./міс.

Діти у патронатну сім’ю влаштовуються на 3-6 місяців та впродовж цього періоду перебувають у сім’ї цілодобово.

За додатковою інформацією з питань послуги патронату над дитиною звертайтесь: Служба в справах дітей виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради (вул.Грушевського, 21, каб. 807, 815). Контакти: тел. (0342)55-20-85; 55-19-40; 050-3379497.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.