Маленькому Станіславчику потрібна термінова операція на серце: родині потрібна фінансова допомога

15 березня 2021 року у ДУ «Інститут Серця МОЗ України» був проконсультований хлопчик з м. Дрогобич Львівської області Краснобрижий Станіслав, який народився 14 лютого 2013 року.

Про це повідомив Благодійний фонд “Серце на долоні” на своїй сторінці у Facebook, передає сайт Правда Львів.

Фахівці Інституту діагностували у хлопчика вроджену ваду серця – аневризма міжпередсердної перетинки з проривом 8 мм. Для у усунення цієї вродженої вади серця Станіславу необхідно ендоваскулярне закриття дефекту міжпередсердної перетинки окклюдером Figulla Flex II ASD з системою доставки та вимірювальним балоном, вартість якого 114 000 грн.

Родина хлопчика, це мати, Краснобрижа Наталія Сергіївна, батько Краснобрижий Тарас Ігорович та старша сестра Анастасія, чотирнадцяти років. Проживає родина у квартирі звичайного багатоповерхового будинку, разом з ними мешкає бабуся, мати батька, Мартинюк віра Павлівна та молодший брат батька – Хома Андрій Ігорович.

Мати працює квіткарем по вирощуванню троянд у ТзОВ «Тандем», з заробітною платою біля п’яти з половиною тисяч гривень, а батько зараз у активному пошуку роботи.

Станіслав життєрадісний та добрий хлопчик, він залюбки навчається у школі та дуже хоче займатися спортом, але зараз за станом здоров’я це йому заборонено.

Фінансові можливості родини достатньо обмежені та не дозволяють самостійно придбати дороговартісний серцевий імплант – окклюдер Figulla Flex II ASD з системою доставки та вимірювальним балоном, для лікування вродженої вади серця у Станіслава.

Батьки дуже переживають за свого найменшого сина та мріють про його здорове сердечко. З проханням надати допомогу у зборі коштів для рятування сердечка Краснобрижного Станіслава до Фонду звернулася мати хлопчика. Ось її звернення.

Ми просимо всіх небайдужих та щедрих людей, підтримайте наш Проект, допоможіть зібрати гроші на серцевий імплант, врятуйте сердечко Станіслава!

Читайте також  На Прикарпатті шукають водія, який переїхав чоловіка і залишив його помирати

Наші реквізити:

Благодійний фонд “Серце на долоні”ЄДРПОУ 37432793

АТ КБ “ПРИВАТБАНК” м. Києва

МФО банка: 320649р/р UA55 320649 00000 26001060714855

Призначення платежу: благодійна пожертва на лікування Краснобрижого Станіслава.

Хлопчику можна допомогти, зробив благодійну пожертву за допомогою карти ПриватБанку на нашому сайті http://www.serdze.org.ua, використавши кнопку «Допомогти», або «Зробити пожертву». Приєднуйтесь, давайте разом врятуємо більше дитячих сердечок!”, – йдеться у повідомленні благодійного фонду.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.