Жінка загинула від вибуху газу, чоловіка знайшли мертвим в Польщі, в Україні залишилось 2 дітей

Тіло чоловіка було знайдено у ставку в місті Бєньовіце минулого року. Польські правоохоронці аргументовано вважають, що це Андрій Чемерис з України.

Передає “Це моя Україна” з посиланням на tvn.24

Польські правоохоронці звертається за допомогою щодо встановлення особи чоловіка
Тіло чоловіка було знайдено у ставку в місті Бєньовіце Леґницького повіту Нижньосілезького воєводства.
Андрію Чемерису, якщо він живий, сьогодні було б 38 років. Однак чоловік вже кілька років не контактує зі своєю сім’єю, і слідчі з Легницького повіту підозрюють, що саме громадянин України може бути тією особою, тіло якої понад рік тому дістали з ставку. Прокурори просять усіх, хто впізнає чоловіка на фото, зв’язатися з ними. Громадянин України залишив двох рідних дітей на батьківщині, а дружина загинула внаслідок вибуху газу.

У січні 2020 року в ставку в Беньовіце було знайдено тіло. Тіло чоловіка пролежало в ставку досить довго, тому опізнати його було нереально. Експертиза дозволили визначити стать померлого. Ним виявився чоловік близько 40 років. Він помер кількома місяцями раніше. Ймовірно, на прикінці літа, початку осені 2019 року. Щоб встановити особу загиблого, слідчі вирішили опублікувати фотографію годинника, який носив чоловік.

Слід веде до зниклого громадянина України
Більше року після того, як було знайдено тіло чоловіка, досі не встановлено особи загиблого. Однак слідчі отримали достовірну інформацію від особи, яка займається розшуком зниклих, переважно з-за східного кордону. Побачити цю людину приїхала сім’я українського громадянина Андрія Чемериса. У 2018 році цей чоловік працював у Проховицях, а потім безслідно зник, каже Радослав Врембяк, керівник окружної прокуратури в Легниці. Андрій Чемерис залишив двох маленьких дітей в Україні. Його дружина загинула в результаті вибуху газу.

Вік і зріст правильні. Польські слідчі звернуться за допомогою до України
Ця інформація є важливою для нас, оскільки звіт про розтин показує, що і вік і зріст померлого були подібними до віку та зросту зниклого громадянина України. Зріст Андрія Чемериса – 170 сантиметрів, і це ті параметри, які є у знайденого в озері. Сьогодні зниклому чоловікові було б 38 років, а вік загиблого – за протоколом розтину – оцінювався від 35 до 42 років, повідомляє прокурор. І він оголошує: “У цьому випадку ми попросимо компетентні органи України надіслати нам зразки ДНК для ідентифікаційних тестів“.

Читайте також  “Зухвале викрадення дитини в Києві”: в поліції повідомили про затримання викрадача

Прокурори ще раз звертаються до людей, які можуть мати будь-яку інформацію з цього приводу. Особливо вони шукають людей, які знають про зниклого громадянина України. Інформацію можна переслати в прокуратуру, зателефонувавши за номером 76 72 31 220 або звернувшись до поліції.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.