Тимошенко у Франківську прокоментувала своє можливе призначення прем’єром

Юлія Тимошенко під час візиту до Івано-Франківська прокоментувала чутки про можливе призначення політикині на посаду премєр-міністра України.
За словами Юлії Тимошенко, коаліція можливий за умови, якщо команда Зеленського погодиться змінити стратегію розвитку країни.

“Ми готові взяти на себе відповідальність, аби врятувати країну. Все залежить від їхнього рішення – продовжити хаос, безглуздя і щоденне ухвалення рішень проти національних інтересів або повернутися до відродження величі України, її індустріальної потужності і правильної соціальної політики. Коли я побачила, наскільки тяжка економічна, медична, соціальна ситуація, наскільки все це загнано в глухий кут, я просто вийшла і сказала: слухайте, далі це вже може бути невідновлювальним, ми просто можемо пройти точку неповернення, давайте робити сильний національний уряд, приймати сильні рішення і діяти негайно”, – каже політикиня.

“Основна проблема сьогоднішньої влади – вони думають, що захищені від наслідків своїх дій великими фінансовими групами. Які бачать Україну, як свою власність. Вони не усвідомлюють, в яку трагедію вони потрапили. Коли прийде усвідомлення, тоді така коаліція буде можлива”, – запевнила очільниця Батьківщини.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.