На Івано-Франківщині український силач Антон Левкун встановить світовий рекорд

В Україні буде зафіксований новий рекорд світу. Силач Антон Левкун відіжметься на двох пальцях обох рук за 60 секунд.

Про це повідомляє керівник Національного Реєстру Рекордів України Лана Вєтрова на своїй Фейсбук-сторінці.

Ви, напевно, до цих пір думаєте, що світові рекорди встановлюють боги?! 21 березня 2021р. в селі Чорні Ослави на Івано-Франківщині український силач Антон Левкун встановить світовий рекорд з віджимання на двох пальцях обох рук за 60 секунд, – йдеться в повідомленні.

Цей вид вважається технічно одним з найскладніших віджимань. Однак у атлета Антона Левкун – відмінна фізична підготовка.

На сьогоднішній день світовий рекорд у цій номінації належить Костандян Грачик (Вірменія) і становить 57 разів. Цей рекорд був зафіксований в 2019 році в Єревані. А наш український стронгмен виконує більше навіть на тренуваннях!, – йдеться в повідомленні.

У минулому році він вже встановив свій перший рекорд України в надскладної номінації “Найбільша кількість ударів по боксерській лапі, виконаних в шпагаті за 1 хвилину”.

Для підтримки українського термінатора в село Чорні Ослави прибуде найсильніша людина планети Василь Вірастюк, голова Івано-Франківської ОДА Андрій Бойчук. Організатор – відомий в Україні громадський діяч і активіст Іван Козловський.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.