Чоловік по-звірячому вбив матір і приніс в мішку до школи: фото і відео з місця трагедії

Чоловік по-звірячому вбив матір і приніс в мішку до школи: фото і відео з місця трагедії

В Одесі біля входу в підвальне приміщення навчального закладу на вулиці Маріїнській виявили мішок, в якому знайшли тіло жінки з ознаками насильницької смерті. Поліцейські з’ясували, що жінку позбавив життя власний син.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Правоохоронці по гарячих слідах вийшли на зловмисника. Вони з’ясували, що 83-річну місцеву жительку вбив власний син.

“55-річний чоловік ударив матір сокирою по голові, одягнув на неї поліетиленовий пакет, обмотав скетчем і задушив. Переконавшись, що старенька не дихає, зловмисник поклав її тіло в мішок та відволік подалі від дому”, – йдеться в повідомленні.

Чоловік розповів, що між ним і його матір’ю виник конфлікт, але назвати його причини відмовився. Правопорушника затримали за місцем мешкання.

В поліції за вказаним фактом внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України і затримали зловмисника.

“Наразі фігурант затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. З ним проводяться невідкладні слідчі дії. В рамках досудового розслідування буде призначено низку експертиз, у тому числі судово-психіатричну, яка визначить осудність чоловіка”, – додали в поліції.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.