На Прикарпатті померла викладачка Крохмалюк Віра Василівна

На Прикарпатті померла легендарна викладачка.

На Прикарпатті померла викладачка Івано-Франківського коледжу ЛНАУ. Про це повідомили на сторінці навчального закладу в соцмережі Facebook.

13 березня пішла з життя викладачка Івано-Франківського коледжу Львівського національного аграрного університету Крохмалюк Віра Василівна.

Крохмалюк Віра Василівна народилася 7 вересня 1950 року в селі Ганівці Галицького району.

В коледж вона прийшла в 1993 році і відразу ж почала активно працювати, що принесло хороші результати. Заочне відділення, яким Віра Василівна керувала 22 роки, заслужено визнавалося кращим серед подібних структурних підрозділів інших освітніх закладів.

За багаторічну працю Віру Василівну нагородили медаллю «За заслуги перед Прикарпаттям» та почесними грамотами Міністерства освіти і науки України, Івано-Франківської обласної державної адміністрації, Львівського національного аграрного університету.

Колеги викладачки важко переживають втрату і висловлюють слова скорботи рідним та близьким.

“Важко усвідомити, що не стало такого прекрасного, світлого, невтомного людини. Пам’ять про Вірі Василівні Крохмалюк буде жити в наших серцях і серцях тих, хто мав щастя знати її особисто, відчувати її материнське тепло, працювати поруч. Щиро сумуємо і співчуваємо родині і близьким “- зазначено в публікації.

Публікація Івано-Франківського коледжу ЛНАУ: Facebook

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.