Лист лікаря ковідного відділення: реанімація схожа на газову камеру

Наприкінці минулого року дала собі слово, що більше нічого про Covid не писатиму.

Завантаженість лікарень через COVID-19

Боротися з системою безглуздо – Ванька слухає так, що їсть, а звіти розряджає, як все круто. Антимасочники опустилися боротися з тупістю більшості, антивакцинатори просто змінюються калейдоскопом маразму і я подумала – досить.
Ми почали видавати концентратори і пішли в ′′ ну, можемо допомогти, хто чим може. Всіх не врятуєш “. А я мовчу.
Телефон лунає вже тиждень. Допоможіть врятувати. Де взяти кисневу маску, Актемра нам призначили, як покласти пацієнта в лікарню без ПЦР – дежавю 20 листопада. А я ще мовчала. Де могла допомогти, де не змогла, просила пробачення…
Декілька днів тому (я не пишу дату спеціально, щоб наші показники не розрахували зміну лікаря, щоб зробити єдине, що вони знають, як знищити) мені прийшло це повідомлення (нижче в тексті)
А сьогодні вдень 95 р. Літній учасник ДВС з сатурацією 70 госпіталізований лише після дзвінка до відділення, на момент госпіталізації він вже був без свідомості. Поки швидка викликала опорні підрозділи у пошуках реанімації.
Реанімаційних місць немає.
Є вільні місця з киснем. Тепер їх так називають. Правда різниця між реанімацією та кисневими ліжками, очевидно, люди ′′ за штурвалом ′′ мало розрізняють.
Маємо радіти, що наші літні люди загинуть не в муках. З киснем.
З початку Нового року кількість ліжок інтенсивної терапії не збільшилася. А якщо й побільшало, то інтенсивних терапевтів ніде  брати…
Кличко сьогодні вийшов і сказав чесно: у нас немає ліжок інтенсивної терапії.
А у нас є. Це називається ′′ кисневе ліжко “.
———
Привіт Катерина, ми не знайомі. Мене звати…. Я лікар ковіду в 5 міській лікарні парку Шевченка.
Пишу вам як не знаю де і хто може і має взагалі писати. Але те, що відбувається зараз у лікарні – це просто масове винищення людей. У нас немає роботи кисню або вони не налагоджені. В нашій лікарні інтенсивна терапія для 7 осіб. всі, хто туди йде, надзвичайно важкі. Тепер кисень зникає протягом 1-2 годин щодня. Вчора у нас поховали ще 2 людей через ці перебої. Сидіти там і чути, як хворі люди благають дати їм кисень, потримати їх за руку і подивитися на муки і як вони вмирають, але бути безсилим просто не в моготі. Морально, це дуже вбиває. Все людське горить у тобі. ПКУ – це як газова камера в ці моменти. Допоможіть мені
Будь ласка, допоможіть. дайте цій ситуації публічно, допоможіть врятувати людей
Нам потрібен кріоциліндр мінімум на дві тонни. Але його немає.
——-
Звертаюсь до тих, хто керує цим містом та районом. Закрийте місто! Заборонити будь-які масові заходи! Зробіть щось.
Скоро втратимо сотні людей. Ми вже програємо з країни. Подивіться на західну. Хочете повторити їхній ′′ подвиг “?
Виходьте з інформацією не про відкриття Лабораторії через рік після початку пандемії. Виходьте до людей і розповідайте про те, що відбувається насправді!!
Люди втратили пильність, в тому числі, що у нас знову все добре з екранів. Все під контролем ′′
Шкода старих людей. Групи ризику.
Будь ласка, будь ласка. Шкода лікарів. Вони на межі…
Я знову не хочу війни. Я просто хочу, щоб цей жах припинився.
Пс. Передав листа всім, хто ще може вплинути на ситуацію. А я буду спостерігати за тим лікарем, від якого отримав цей лист. А якщо почнуться переслідування, я передам цю інформацію в верх..
Пс. Що ж до пересічних громадян.
Всі, ті, хто в ресторанах, хто ′′ не можу носити маску я алергія, я задихаюся хто в черзі один на одного, хто вночі в барах, хто ′′ ну я вже задовбала, чому мені залишаючись вдома – ви всі привели нас до чергового блокування. Які нарешті доб ‘ ють економіку і цю країну. А ваші батьки можуть також не отримати місця в реанімації. То є мої. На жаль, ми будемо рівні в цьому сенсі. Попри всі зусилля. Мій і такі, як я.
Вітаю вас. Ви всі учасники та спільники цього божевілля..

Читайте також  Андрій Макаревич: "Путін мріяв розколоти Україну. Він її об'єднав"

https://www.facebook.com/katherine.nozhevnikova/posts/5790754134328291

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.