З’явились деталі загибелі молодої дівчини з Франківщини на заробітках в Чехії

На заробітках в Чехії загинула молода мама з Прикарпаття Оксана Василів. Під дівчиною провалилась склана підлога у приміщені банку, на реконструкції якого вона працювала.

Передає “Це моя Україна” з посиланням на Obozrevatel.

Загибла Оксана з села Гринці Тлумацького району Івано-Франківської області, у жінки залишився малолітній син.

Як розповідає сестра загиблої, що чеські правоохоронці повідомили, що Оксана прибирала на скляній повірхні, яка її не витримала і вона впала з висоти 15-20 метрів. Мотиви, чого жінка там прибирала їй невідомі.

До Чехії Оксана кілька разів їздила на заробітки в Польщу. Синові загиблої Давиду ще немає 4 років, виповниться влітку, він зараз мешкає з матір’ю Оксани.

Родичка Галина розповідає, що Оксана їздила на заробітки, бо не могла знайти нармальної роботи у себе в регіоні. Після народження Давида, чоловік покинув сім’ю і вони перебували у доволі скрутній ситуації. Коли сину ледь виповнилось 4 місяці, Оксана поїхала на заробітки в Європу, залишивши дитину на бабусю з дідусем.

Бабуся Оксани згадує, що напередодні 1 березня, син Давид доволі часто згадував загиблу маму, а після цього перестав, наче відчував щось.

Як повідомили у компанії “Funeralia” Олега Мілінського, що скоріш за все тіло загиблої будуть транспортувати на батьківщину 12 березня.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.