В Івано-Франківську від COVID-19 вакцинувались вже понад чотири сотні медиків

Станом на 5-те березня в Івано-Франківську вакцинувались 418 медичних працівників.

Про це міський голова Руслан Марцінків розповів під час онлайн включення, відповідаючи на питання чи йому відомо, скільки людей в місті вже отримали першу дозу вакцини, інформує Фіртка.

Також він розповів, як почувається після вакцинації.

“Почуваю себе нормально. Було невелике підняття температури, а також досі відчувається укол, однак значних побічних ефектів нема”.

До відома, очільник Івано-Франківська вакцинувався від COVID-19 вчора.

Варто додати, що у КНП ЦМКЛ “Івано-Франківська центральна міська клінічна лікарня” вакцинуватись погодились 103 працівників.

Як повідомив заступник головного лікаря ЦМКЛ Володимир Вовчук, перший етап вакцинації проводитимуть вже наступного тижня протягом двох днів, 2 та 3 березня. Мобільні бригади прибудуть безпосередньо у медичний заклад. Загалом у лікарні вакцинації підлягають 243 працівники.

Варто наголосити, процес вакцинації в Івано-Франківській області розпочали 25 лютого.

Загалом область отримала 22 тисячі доз вакцини. Її вистачить, щоб провакцинувати 11 тисяч осіб.

Відомо, що першочергово вакцинуватимуть медиків з мобільних бригад. Потім медиків, які працюють у лікарнях із пацієнтами, хворими на COVID-19, а також працівників та мешканців закладів із догляду за літніми людьми.

Першою на Прикарпатті дозу вакцини отримала лікарка із міста Надвірна, завідувачка відділення невідкладної екстреної медичної допомоги КНП «Надвірнянська центральна районна лікарня» Леся Возняк.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.