Ванга проти Нострадамуса: що передбачили відомі пророки на 2021 рік

Ми з’ясували, які передбачення збулися і чого варто чекати в найближчому майбутньому.

Після того як в минулому році з’ясувалося, що Ванга передбачила коронавірус, нам стало цікаво: а чого чекати від 2021-го? Але однієї болгарської ясновидиці ми вирішили не обмежуватися і взяли їй в напарники французького алхіміка, знаменитого своїми пророцтвами, Мішеля Нострадамуса. Дивіться, що з їх прогнозів збулося і що вони напророкували нам на 2021-й рік.

Ванга передбачила коронавірус і велике об’єднання

Для Ванги приписують так багато передбачень (найчастіше суперечать один одному), що у людини розсудливої ​​обов’язково з’являються сумніви. Одна половина скептиків вважає, що ім’я віщунки прив’язують до будь-якої більш-менш значимої події заднім числом, інша схиляється до того, що Ванга – це відмінно розкручений державний бізнес.

що збулося

У липні 1969 року Ванга вигукнула: «Її погубить плаття! Бачу в диму і вогні оранжево-жовта сукня!» Не зовсім зрозуміло, кому і за яких умов вона це кричала, але палаюче плаття прийнято пов’язувати зі смертю Індіри Ганді, прем’єр-міністра Індії. У жовтні 1984 года, вирушаючи на інтерв’ю з драматургом Пітером Устиновим, вона одягла сукню шафранового кольору. Бронежилет, який повнив її в такому вбранні, прем’єр-міністр як справжня жінка зняла. По дорозі в приймальню, де Ганді чекала знімальна група, вона зустріла своїх убивць. Один випустив в прем’єра три кулі, а його напарник – цілу автоматну чергу.

У 1979 році, згідно з різними джерелами, Ванга напророкувала майбутнє Росії. Вона сказала: «Бачу сад. Це Росія. Кругом сніг. Багато снігу. Чую голоси: чоловічий і жіночий. Ні, це не голоси – з глибин землі соки живлять дерева. До Росії йде незвичайна весна». Це її одкровення пов’язують, звичайно, з перебудовою, а як доказ наводять ще й мемуари Раїси Горбачової. У книзі «Я сподіваюся…» опубліковані її спогади від 10 березня 1985 року: «Вийшли в сад. Михайло Сергійович був дуже втомленим. Спочатку мовчав. Потім каже: “Завтра – пленум. Може постати питання про те, щоб я очолив партію”».

У 1989 році віщунка, схоже, побачила події 2001 року: «Страх, страх! Брати американські впадуть, заклювали птахами залізними. Вовки завиють з куща, і кров безневинна проллється рікою». Ну а які ще «американські брати» можуть бути пов’язані з «птахами залізними», якщо не вежі-близнюки?

Читайте також  Невже правда? Всесвітньо відома провидиця передбачила для України найгірше – всі її пророцтва збувались

На початку 2020 року з’явилися відомості, що Ванга і коронавірус передбачила. Нібито вона говорила, що в 2020 році «з’явиться якась хвороба, яка може викликати епідемію по всьому світу». Однак з’явитися цей вірус повинен був в Африці. Але в Африці перші випадки зараження китайським коронавірусів запідозрили лише 29 січня, через місяць після того, як його виявили в Ухані. Але що цікаво, за даними конспірологів, болгарська ясновидиця заявляла, що ліки знайдуть в тому ж році. І в кінці 2020 го вакцинація в деяких країнах дійсно почалася.

Що передбачила на 2021-й

Ліки від коронавируса – не єдине, яке передбачила Ванга. Британський таблоїд Mirror оприлюднив передбачення болгарської ясновидиці на 2021-й рік, в яких згадується, що в цьому році вчені знайдуть ліки від раку. Але якби справа обмежувалася тільки цим.

Остерігатися 2021 року Дональда Трампа. Виявилося, що в свій час Ванга заявляла, ніби «45-й президент Сполучених Штатів захворіє на загадкову хворобу, яка залишить його глухим і викличе травму мозку». Є пророцтва і для Росії. Наприклад, про замах на російського президента «кимось в його власній країні» і про те, що «три гіганти об’єднаються».

«У деяких людей будуть червоні гроші. Я бачу цифри 100, 5 і багато нулів»

Ванга, болгарська ясновидиця

Перекладачі припускають, що трьома гігантами можуть бути Росія, Китай і Індія, а «червоні гроші» – банкноти в 100 юанів і 5000 рублів.

Згідно з передбаченнями, економіка Європи завалиться, ісламістські терористи будуть здійснювати напади в країнах ЄС. Світ буде страждати від безлічі катаклізмів і великих лих. Крім того, в 2021 році людство захопить «сильний дракон». Деякі припускають, що так завуальований Китай, який досяг успіху в стрімкому економічному розвитку і нарощуванні військової могутності.

Нострадамус передбачив атомну бомбу і зіткнення з астероїдом

Мішель Нострадамус не раз попереджав, що свої передбачення «через можливість шкоди для сьогодення і особливо для майбутнього» він навмисне викладає в туманних і загадкових виразах. У його книзі «Пророцтва» надзвичайно мало конкретних дат і імен, у викладі матеріалу практично немає ніякого хронологічного порядку. Напевно, саме це дає можливість численним шанувальникам Нострадамуса тлумачити його пророцтва, пристосовуючи їх до свого часу, переорієнтувати згідно своїм особистим симпатіям або антипатій. Однак давно помічено, що в його прогнозах є досить багато цікавих і точних історичних збігів.

Читайте також  Від такого ніхто не застрахований! На Закарпатті знайшли мертве подружжя

що збулося

Одне з пророцтв Нострадамуса говорить: «Десь в Західній Європі дитина народиться в сім’ї бідних людей. Він захопить багатьох своїми промовами, а слава про нього дійде до східних земель. Люті голодні звірі перейдуть річки, і велика частина світу буде битися проти Хистер». У 1889 році в Західній Європі в сім’ї небагатих батьків народився майбутній диктатор Адольф Гітлер. Слава про нього дійсно рознеслася не тільки до «східних земель», але взагалі по всьому світу. Що ж до «Хистер», то тут думки істориків поділяються: хтось вважає це опискою, інші впевнені, що це латинська назва Дунаю.

2 вересня 1666 року пожежа в невеликій пекарні в Лондоні перетворилася на величезну пожежу, яка горіла протягом трьох днів і зруйнувала місто. Ця подія відома як Велика лондонська пожежа. Історики вважають, що саме цю подію передбачив Нострадамус, коли написав: «Кров невинних буде вимагатися Лондоном, палаючим вогнем в тричі двадцять плюс шість. стара дама впаде з висот свого трону, і багато палац будуть знищені».

Ось ще одне пророцтво Нострадамуса: «По, Най, [О] лорон – буде більше вогню, ніж крові. Щоб купатися в похвалах, великий побіжить до притоку. Чи не допустить приходу Пія. Буде тримати їх в ув’язненні». По, Най і Олорон – три французьких міста. «Більше вогню, ніж крові», за даними істориків і дослідників, має підкреслити походження Наполеона зі скромної родини. Пій – це посилання на Пія VI і Пія VII, ворогів Наполеона.

Передбачив Нострадамус і появу атомної бомби. Він писав: «Небесна стріла протягне крило смерті: велике завоювання. Гордий народ буде убитий каменем, кинутим з дерева. Чутки про щось жахливе, створене людиною, приведуть до винищення». У серпні 1945 року Сполучені Штати скинули дві атомні бомби на японські міста Хіросіму і Нагасакі.

Приписують Нострадамусом і пророцтво про вбивство Джона Ф. Кеннеді. «На великого обрушиться нещастя з даху. У цьому звинуватять невинного і вб’ють його», – писав Нострадамус у своїй книзі. Джона Ф. Кеннеді дійсно вбили «з великої висоти» – кулю, що пробила голову президента, випустили з шостого поверху книжкового складу в Далласі. Звинувачений у вбивстві Лі Харві Освальд до останнього не визнавав провини. Втім, до суду він не дожив – його застрелили під час перекладу в окружну в’язницю Далласа. Він помер в тій же лікарні, де двома днями раніше помер Кеннеді.

Читайте також  Батьків попередили: Які довідки потрібно надати перед школою та дитсадком

Що передбачив на 2021-й

Хоча Нострадамус не називав конкретних дат, дослідники схильні до конкретики і деякі події сміливо відправляють в 2021-й рік. Деякі з них публікує британський Mirror. Алхімікові приписують навіть зомбі-апокаліпсис. Нібито він говорив, що якийсь вчений створить біологічну зброю-вірус, який буде перетворювати людей на зомбі.

Є в пророцтвах алхіміка і світовий голод, який стане одним з перших ознак кінця світу в 2021 році: «Світова трагедія поверне людей в минуле, а велика частина населення постраждає від прокляття». І, як ніби одного голодомору мало, Нострадамус пророкує сонячні бурі, які завдадуть величезної шкоди всьому живому на планеті. Згубні наслідки в зміні клімату призведуть до воєн і конфліктів, адже світ почне боротися за ресурси для виживання. «Річний гороскоп» стверджує, що він сказав: «Ми побачимо, як вода піднімається, а земля опускається під неї».

Для повноти апокаліпсису історики і дослідники стверджують, що в «Пророцтвах» Нострадамуса є зіткнення з астероїдом. Це одна з інтерпретацій катрена «В небі видно вогонь і довгий слід іскор». У НАСА, до речі, є і потенційний претендент на звання «великого вогню». Це астероїд 2009 KF1. Американські дослідники космічного простору, проаналізувавши його траєкторію, кажуть, що у 2009 KF1 є всі шанси зіткнутися з Землею 6 травня 2021 року. НАСА стверджує, що цей астероїд здатний вразити Землю вибуховою силою, еквівалентній 230 кілотонн у тротиловому еквіваленті, що в 15 разів більше, ніж ядерна бомба, висаджена американцями над Хіросімою в 1945 році.

Новий рік тільки почався, так що у нас є всі шанси побачити, які передбачення можуть збутися, а які так і залишаться припущеннями. А яким ви бачите 2021 рік?

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.