Жінка народила вже 11 дітей за останні 10 років і поки зупинятися не збирається (ФОТО)

Жінка народила вже 11 дітей за останні 10 років і поки зупинятися не збирається.

Жінка народила 11 дитину і планує ще народжувати. У жінки мета – 12 дітей. Це вчинок жінки привернув уваги багатьох мешканців США, адже це дуже рідкісний випадок.

Про це повідомляє Daily Mail, передає “Це моя Україна“.

З того часу, як Кортні Роджерс вийшла заміж за пастора Кріса Роджерса в 2008 році, пара прийняла у світ 11 дітей. Як зізналася мати великої групи, найдовший розрив між вагітностями – лише дев’ять місяців.

Жінці зараз 36 років. Мета у неї одна – народити дванадцять дітей.

За життям Кортні та її великої родини в Instagram стежать понад 19 тисяч. підпискників, і якщо виховання 11 дітей вам здається хаотичним, варто також зазначити, що всі діти, які вже є шкільним віком, беруть участь у домашньому вихованні молодших братиків і сестричок.

“Всім дітям дали ім’я, що починається з літери “С”, і ми мусимо визнати – ми сповнені захоплення організацією, яка працює в сім’ї Роджерсів. Або принаймні ту, яку ми бачимо в Instagram” – зазначають користувачі соцмереж.

“З тих пір, як я стала мамою, це стало моїм життям, і я отримую від цього задоволення” – говорить мати 11 дітей.

Після народження 11-ї дитини в кінці 2020 року, Кортні дала інтерв’ю Daily Mail, показавши, що цього разу необхідно було робити кесарів розтин, і дитина повинна була провести 15 днів у відділенні інтенсивної терапії. На черзі – планування 12 дитини.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.