Від нас з вами це приховують, все почнеться в липні: ясновидець попередив про кaтaстрoфy яка відбудетсья літом (Відео)

25 лютого парапсихолог і ясновидець з Польщі Кшиштоф Яцковский в прямому ефірі заявив, що влітку слід очікувати економічну кризу. Проблеми почнуться приблизно в липні. Точна дата невідома.

Екстрасенс зазначив, що насувається криза давно запланована. Перші повідомлення від політиків підуть в квітні. Вони будуть переконувати народ, що все знаходиться під контролем. Кшиштоф побачив кардинальний спад, який вже спостерігався в 1929 році. Проблеми почнуться раптово. Країни будуть стримувати погибіль валют (долара, євро), і частково перші кілька місяців у них буде виходити, проте в підсумку все одно піде значний спад.

Перші «дзвіночки» вже є. США, наприклад, організували в минулому році масовий друк нових грошей, завезя друкарські верстати на додаток до наявних. Не виключено, що тепер так чинять і інші країни. Ціни в доларах на всі види товарів і послуг зростають, особливо це стосується ринку нерухомості.

Є ймовірність, що криза все-таки буде досить керована, при цьому деякі фінансові «бульбашки», наприклад криптовалюта, лопнуть. У гіршому випадку долар просяде на 50%.

На жаль, ми не може сказати, що в планах у світового уряду, так само як не можемо точно сказати, чи можна довіряти польському екстрасенса.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.