У “ковідній” лікарні сталася пожежа: є жертва та постраждалі – фото, відео

У “ковідній” лікарні сталася пожежа: є жертва та постраждалі – фото, відео

У чернівецькій міській клінічній лікарні №1 27 лютого сталася пожежа. Унаслідок загоряння 1 особа загинула та ще 1 – травмована.
Заступниця голови Чернівецької ОДА Наталія Гусак у своєму фейсбуці заявила, що перебувала на місці події. Чиновниця займалася госпіталізацією пацієнтів в інші медичні заклади.

Що відомо про причини пожежі
У ДСНС повідомляють, що на другому поверсі п’ятиповерхової будівлі Міської клінічної лікарні № 1 о 13:15 стався спалах кисневої труби.

Зі свого боку мер Чернівців Роман Клічук заперечив версію ДСНС про причини пожежі.

Причини займання наразі з’ясовуються, але можна вже напевне сказати, що це не пов’язано з електропроводкою, і вибуху кисневого балону точно не було,
– написав міський голова у своєму фейсбуці.

Мер Чернівців про трагедію у лікарні: дивіться відео 24 каналу

Унаслідок пожежі загинула людина
Заступниця голови Чернівецької ОДА Наталія Гусак розповіла, що інцидент стався у 4-місній палаті. У ній чітко видно, від якого пацієнта почалася пожежа, ця людина перебуває у реанімації. Лікарі мають оцінити ступінь важкості її опіків.

Загиблий ж перебував у критичному стані, довгий час лікувався. Ймовірно, 76-річний чоловік помер через переляк.

Рятувальники евакуювали 20 пацієнтів
Рятувальники, які прибули на виклик по вулиці Героїв Майдану, 226, оперативно евакуювали 20 пацієнтів, що перебували у приміщенні.

Працівникам ДСНС вдалося ліквідувати загоряння о 13:30. До гасіння залучалися 20 осіб особового складу та 5 одиниць техніки.

Зверніть увагу! Влада Чернівців визначила цю лікарню для інфікованих коронавірусом. У ній лікували пацієнтів, які хворіють на гостру респіраторну інфекцію COVID-19.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.