Нікітюк порівняла себе з “дружиною Чубакки”. Відео

Українська телеведуча Леся Нікітюк поділилася з шанувальниками веселим відео, на якому вирішила пожартувати щодо своєї зовнішності.

Нікітюк порівняла себе з 'дружиною Чубакки'. Відео

Знаменитість показалася у новій перуці і назвала себе “дружиною Чубакки”. Відповідний ролик вона опублікувала на сторінці в Instagram-stories (щоб подивитися, доскрольте новину до кінця).

Як розповіла телезірка, зараз вона приїхала на кастинг, де нібито шукають актрису на роль дружини Чубакки. Потім Нікітюк продемонструвала перуку на голові з пишного русявого волосся.

“Як би сказала Рената Литвинова: “Ой, з цим кольором я схожа на якусь розфуфирену кішку, яку дерли”, – пожартувала телеведуча.

Зазначимо, Чубакка – персонаж кіносаги “Зоряні війни”. Він мандрівник з племені вукі, механік на космічному кораблі Хана Соло “Сокіл тисячоліття”, а пізніше капітан.

Нікітюк у перуці

Нагадаємо, Нікітюк не раз жартувала в мережі щодо своєї зовнішності. Так, раніше вона за допомогою фотошопу вирішила зробити із себе “Кім Кардаш’ян”. Телеведуча позувала на Мальдівах у роздільному купальнику.

Також Нікітюк порівняла своє довге волосся з гривою коня. Вона зробила колаж із фото, на якому показалася в купальнику, і де її волосся розвіває вітер. А на іншому знімку з’явився білий кінь, гриву якого також роздуває.

Крім того, телеведуча показувала знімок, на якому продемонструвала свою “клишоногість”.

Леся Нікітюк – це українська телеведуча. Найбільш відома за телепередачею “Орел і решка”. У листопаді 2017-го взяла участь у другому півфіналі третього сезону шоу “Ліга сміху” на “1+1”.

Наприкінці серпня 2018-го стала ведучою розважального шоу “Хто проти блондинок?”

Також зірка була учасницею проєктів “Розсміши коміка”, “Зоряні яйця”, “Танці з зірками” і багатьох інших.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.