17-річна франківська блогерка хоче судитися з каналом “Україна”. ВІДЕО

Франківська блогерка Юля Вербинець в черговий раз опинилась у центрі скандалу. Цього разу дівчина звинуватила телеканал “ТРК Україна” в поливанні її брудом. Начебто у своєму сюжеті журналісти сказали про неї абсолютну неправду на цілу Україну.

Про це Вербинець розповіла у своїх Instagram-історіях, пише Ратуша.

Сюжет вийшов на екрани день тому, дівчина на нього зреагувала одразу.

Блогерку страшенно обурив сюжет про неї, тому своїм підписникам Вербинець пообіцяла, що обов’язково знайде адвоката і судитиметься з телеканалом.

І справді – вже за лічені години блогерка повідомила, що знайшла не просто адвоката, а юриста, який займається справами депутатів. Вербинець запитала у підписників: “боротися за правду чи жити своїм життям?”

У мене зараз є два виходи з цієї ситуації. Перший – я знайшла адвоката, яка займається справами депутатів. І поспілкувавшись з нею, вона сказала, що так, реально виграти цей суд. Звичайно, що її послуги будуть дорого коштувати, тому що ця людина має ім’я, репутацію і виграні справи. Вона мене попередила, що це буде дорого і дуже-дуже замахуватись я буду. І другий варіант – це просто забити і жити своїм життям. Але я чомусь дуже не хочу жити своїм життям, тому що все, що ви там почули – це просто брехня.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.