Юнак йшов у село і помер від переохолодження прямо серед поля: три години пролежав на морозі

17-річний хлопець і його 13-річний товариш йшли 10 кілометрів по морозу. Одному з них не вистачило сил, згодом він помер. Інший з обмороженням кінцівок перебуває у лікарні.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30, передає “Це моя Україна”.

Хлопці поверталися із сусіднього села додому пізно ввечері. Юнаки були напідпитку. Старший втрачав сили і не міг йти. Товариш залишив його у полі і пішов у село сам. І вже вдома про усе розповів батькам.

Мати 13-річного Василя розповіла, що знала, що син разом з друзями пішли у сусіднє село святкувати день народження товариша. Василь прийшов додому вже за першу ночі, був наляканим, розповів, що його товариш Сашко лежить у полі. Мати зателефонувала батькам хлопця.

Після дзвінка матері Василя родичі 17-річного Сашка поїхали на пошуки. Хлопець лежав у снігу, але був ще живим.

“Він ще нам щось говорив. Він просто йти не міг, ми його почали нести і донесли його до дороги, а там сіли в машину і поїхали додому, а там вже викликали сімейного і швидку”, – розповіла опікунка загиблого підлітка Юлія Булой.

Медики, які приїхали на виклик, констатували смерть підлітка від переохолодження. Василя, який дійшов з поля, госпіталізували з обмороженням. Медики певні, якби хлопець залишився з товаришем у полі, то не вижив би.

У загиблого хлопця померли і батько, і матір. Чотири місяці тому опікунство над ним узяла рідна тітка. Родина дружня і велика, ніхто з них не пиячить, каже сільська староста. Запевняє, в їхньому селі підлітки купити горілку не могли.

У поліції з’ясовують обставини загибелі хлопця. Слідчі вже знайшли, хто продав алкоголь підліткам.

Читайте також  Тіна Кароль показала дорослого сина з гербом на грудях

Правоохоронці кажуть, що загиблий Сашко на лютому морозі пролежав щонайменше три години. Причину смерті остаточно має встановити експертиза.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.