У Кривому Розі “мінували” квартиру батьків Зеленського: хто це зробив та чому

Батькам президента не загрожувала небезпека, зловмисник просто хотів поскаржитися очільнику держави, з’ясували журналісти.

У понеділок ввечері, 15 лютого, в Металургійному районі Кривого Рогу 59-річний безробітний чоловік “замінував” квартиру, яка знаходиться в одній з багатоповерхівок.

Правоохоронці з’ясували, що життю людей нічого не загрожує, і знайшли “мінера” – чоловік знаходився вдома, у нього були ознаки алкогольного сп’яніння, повідомило у Facebook Криворізьке районне управління поліції.

Чоловік “замінував” квартиру, в якій живуть батьки президента Володимира Зеленського, пише strana.ua з посиланням на відомості поліції. Зловмисник заявив, що зважився на такий крок, оскільки незадоволений своєю пенсією та хотів поговорити з главою держави.

“Причинами такого вчинку стало невдоволення чоловіка розміром своєї пенсії, яка становить дві тисячі гривень… псевдомінер заявив, що вибух не планував”, – наголошується у матеріалі.

Правоохоронці показали фотографію, на якій зображено “мінера”.

Розпочато провадження за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу – завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності. Зловмисника затримано, йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Журналісти також поділилися знімком фасаду будинку, в якому живуть батьки Зеленського.

Що відомо про батьків Володимира Зеленського
Володимир Зеленський народився у Кривому Розі 25 січня 1978 року. Батько президента – Олександр Зеленський – український вчений, який вивчає гірничу справу, професор, доктор технічних наук та завідувач кафедри інформатики та інформаційних технологій Криворізького економічного інституту, пише Вікіпедія.
Мати очільника держави – Римма Зеленська – займалася інженерними технологіями.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.