“Я померла разом з ними”: мати і дружина загиблих у ДТП на кільцевій звернулася до батьків водія

Любов Азаренкова вимагає максимального покарання для Дмитра Габишева, який за кермом позашляховика врізався у легковик, де загинули 41-річний Дмитро Азаренков та 15-річна Анастасія. Потерпіла обурена позицією підозрюваного, який намагався вийти з-під варти під домашній арешт.

На підтримку Любові Азаренкової, яка втратила в ДТП чоловіка і доньку, до апеляційного суду, де 11 лютого Габишев оскаржував тримання під вартою, прийшли рятувальники — колеги Дмитра Азаренкова, а також однокласники Анастасії.

“Вони подають скаргу до апеляційного суду, хочуть його забрати додому, про що це свідчить, Вікторіє Габишева? Я особисто до вас хочу звернутися. Якщо ви така мама хороша, яка виховала цю “помилку молодості”, і ви таке творите. У мене просто вже немає слів”, — сказала Любов Азаренкова.

“Судді, невже у вас ні у кого немає дітей? Немає рідних та близьких? Невже ви не боїтеся, що завтра ваша дитина вийде, а на дорозі опиниться такий саме Дмитро Габишев або схожий, який вб’є усю вашу родину? Вашу єдину дитину”, — додала жінка.

“Я сподіваюся, що вони винесуть нормальний вирок. Якщо ні — мене не зупинити. Я можу усім їм сказати, що мене вже не зупинити. Я піду, куди треба. Я поїду, куди треба, мені втрачати нічого. Я вже все втратила 21 жовтня. Я померла разом з ними”, — сказала потерпіла.

За ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту) підозрюваному загрожує до 10 років ув’язнення.

Що відомо
Аварія, в якій зіткнулися Lanos та Toyota, сталася на околиці Харкова вранці 21 жовтня. За кермом Toyota був 19-річний харківський студент Дмитро Габишев, разом з яким їхав 21-річний пасажир, обидва не травмувалися. За попередніми даними поліції, Габишев був п’яний, йому оголосили підозру.
Суд взяв затриманого Дмитра Габишева під варту.
Мати водія наголошувала, що хлопець понесе відповідальність. “Я думаю, це просто молодість, дурість”, — сказала тоді Вікторія Габишева.
11 лютого Харківський апеляційний суд залишив Габишева під вартою.

Читайте також  Масштабна ДТП під Чернівцями: зіткнулися кілька легковиків та дві вантажівки (ФОТО)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.