Канал “Україна” вибачився перед франківчанкою Тіною Кароль за слова Олі Полякової. Чи не зовсім

Автори шоу “Маска” каналу “Україна” опублікували в Instagram звернення до Тіни Кароль, в якому виправдалися за невдалий жарт Олі Полякової в ефірі. В одному з останніх випусків “суперблондинка” назвала колегу “відомою плакальницею на похоронах”, після чого також пояснила свої слова та попросила вибачення.

Але якщо Полякова вибачилася конкретно за невдалий жарт і пояснила, що мала на увазі насправді, то на каналі “Україна” не побачили нічого поганого в тому, що некоректний фрагмент опинився в ефірі. Авторам шоу прикро, що Тіна Кароль “сприйняла слова Олі Полякової як образу”. При цьому корінь проблеми нібито криється в тому, що людина, яка пережила особисту трагедію, сприймає гумор та світ інакше.

“Прикро, що фраза зіркового детектива шоу МАСКА була сприйнята Вами і Вашими шанувальниками як особиста образа, – вказали автори шоу. – Але людина, що пережила таку життєву драму як Ви, може відчувати світ особливо тонко та вразливо. Ми шкодуємо про це прикре непорозуміння”. На цей нюанс звернули увагу і деякі глядачі шоу. “Це ж треба так уміти вибачатися, щоб звинуватити людину, що вона сама винна, що образилася, бо у неї “особливо тонка й вразлива душа”, – вказали в одному з коментарів під постом. Що сталося? (максимально коротко) В одному з ефірів програми на сцену вийшла учасниця в костюмі кози з надгробним каменем “Вовка”. Як суддя проекту, “детектив”, який має вгадати знаменитість за маскою, Оля Полякова висловила припущення, що це Тіна Кароль. Коли ж її колеги попросили аргументувати свою думку, “суперблондинка” пояснила це тим, що Кароль – “відома плакальниця на похоронах”. Жарт викликав обурення в соцмережах, а також дійшов до самої Тіни Кароль, яка кілька років тому пережила смерть онкохворого чоловіка. Співачка відреагувала на слова Полякової коротким повідомленням у “сторіз”. Після ефіру Оля Полякова вибачилася за свій жарт і пояснила, що мала на увазі виключно музичний репертуар співачки, який вважає надто одноманітним та сумним. При цьому Полякова також звернулася до авторів шоу і закликала виключати з ефіру фрагменти, які можуть викликати непорозуміння. Продюсер Євген Огір, чоловік Тіни Кароль і батько їх сина Веніаміна, помер у 2013 році від онкологічного захворювання. Йому було 33 роки.

Читайте також  Прикарпатка помера після польових робіт

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.