Ольга Горбачова привезла франківчанкам неординарний творчий проект (фото+відео)

“7 життів жінки”. Неординарний творчий проект із такою назвою привезла до Івано-Франківська відома артистка і телеведуча Ольга Горбачова.

36PN4F14DCY

Свій фотопроект Ольга Горбачова створила спільно з одним з найбільш самобутніх українських фешн-фотографів Геннадієм Черномашинцевим. Представлені чорно-білі кадри наочно демонструють безліч ролей сучасної Жінки в суспільстві, інформує Фіртка.

“Ця виставка не про ролі, які жінки можуть грати як актриси. Вона створена за набагато більш важливим мотивами. Вона про те, як повноцінно реалізуватися у всіх жіночих проявах: Господині, Коханки, Партнера, Дружини, Матері, Музи, Творця власного життя” , – коментує сама Ольга.

Як залишитися Жінкою в швидкісному ритмі життя? Як знайти баланс між роботою, саморозвитком, любовними відносинами і сімейним життям? Як розставити пріоритети і проявляти любов до себе? Як бути щасливою і знайти любов? Як зберегти сили і натхнення? Як зрозуміти своє призначення? Відповіді на ці питання можна буде дізнатися особисто від Ольги під час фотовиставки.

Фото: Фіртка

Відео: Канал 402 / Channel 402

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: