Кароль відповіла Поляковій на слова про “плакальницю” (фото)

Дві зірки зійшлися у “батлі” в соцмережах.

Скандал, який розгорівся на шоу “Маска”, набирає обертів. Тіна Кароль відповіла на слова зіркового детектива проекту Олі Полякової, яка назвала її «плакальницею».

Кароль в Instagram stories прокоментувала інцидент.

«Скандал тільки починається. Тому що сильна», — написала Тіна.

Свій допис вона супроводила відео, на якому постала у ніжному образі – з розпущеним волоссям та без макіяжу.

Пізніше Тіна опублікувала ще одну “історію”-відповідь Поляковій.

“Ти мала рацію. Я буду плакати про нас, про нього все життя, а жити заради сина. Але не на похороні, а за здоров’я та за силу висоти в близькості споріднених душ! Моя ти чудова”, – написала Тіна.

Скандал між Поляковою та Кароль: що відомо
Українська співачка Оля Полякова в третьому випуску шоу “Маска” назвала іншу артистку Тіну Кароль “плакальницею на похороні”.
У мережі вибухнув скандал у зв’язку з таким висловлюванням Полякової. Тепер їй доводиться виправдовуватися за свої слова. “Це відноситься виключно до творчості й пісень Тіни Кароль. Я дійсно думаю, що останнім часом у Тіни дуже сумний репертуар. Саму артистку Тіну Кароль я дуже люблю і поважаю. Тому ніколи не стала б жартувати на тему її особистої трагедії, її особистої історії”, – сказала Полякова.
При цьому не всі шанувальники оцінили те, що Оля вирішила вибачитися за свій вчинок. Багато хто продовжував її хейтити далі.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.