На засніжених дорогах Прикарпаття сталося понад 10 ДТП (фото)

Вчора, 6 лютого, на Прикарпатті сталося майже 15 дорожньо-транспортних пригод, більшість з яких – через сніг та ожеледицю.

Так, 6 лютого о 10:01 працівники Державного пожежно-рятувального поста смт. Яблунів надавали допомогу по буксируванню на проїжджу частину дороги автомобіля ”Укрпошти”, який з’їхав на узбіччя та зіткнувся з електроопорою, в селі Уторопи Яблунівської ОТГ.

О 10:46 в Калуші рятувальники надавали допомогу водієві маршрутного мікроавтобуса ”Мерседес”, який з’їхав у кювет. Позаду мікроавтобуса була прірва глибиною 10 метрів. На момент виникнення події в автобусі людей не було. Рятувальники відбуксирували автомобіль на проїжджу частину дороги. Ніхто не постраждав.

6 лютого о 17:15 до Калуського МРВ УДСНС поступило повідомлення про те, що в селі Старий Угринів Новицької ОТГ у кювет на узбіччі дороги з’їхав автобус. У ньому перебувало 45 осіб, із них 25 дітей. Надзвичайники витягли автобус із кювету та відбуксирували його на проїжджу частину дороги. Внаслідок цієї події, на щастя, ніхто не постраждав.

6 лютого о 18:25 до Коломийських рятувальників поступило повідомлення про те, що на виїзді з смт. Отинія перекинувся вантажний автомобіль, який перевозив картоплю. Внаслідок ДТП ніхто не постраждав.

Також о 18:50 в Коломийському районі, в селі Лісна Слобідка, сталася ДТП за участю рейсового автобуса та мікроавтобуса. Внаслідок ДТП травми отримали п’ятеро людей – два водії та три пасажири. У декого – серйозні тілесні ушкодження (струси мозку, перелом кісток черепа тощо).

Крім того, 6 лютого о 18:46 у селі Пасічна Надвірнянського району автомобіль перекинувся в кювет. Рятувальники виїхали на допомогу, як і ще в кількох подібних випадках, що стались на засніжених дорогах.

Ще дві ДТП сталися в Івано-Франківську. На перехресті Хмельницького та Надрічної легковик “ВАЗ”, яким керував нетверезий водій, порушив ПДР і зіткнувся із “Мерседесом”, хоча згідно з ПДР мав його пропустити. Ніхто не постраждав.

Читайте також  Подробиці справи щодо п'яної ДТП, яку влаштував священик на Івано-Франківщині (відео)

Інша ДТП сталася на перехресті вулиць Тисменицька — Декабристів. Там зіткнулися “Хюндай” та “Фольцваген Пассат”. Водій останнього при повороті ліворуч не надав переваги автомобілю, який рухався назустріч, та скоїв ДТП. Також ніхто не постраждав.

Ще одна аварія сталася у селі Дем’янів Лаз. Там водій позашляховика на засніженій дорозі не впорався з керуванням та протаранив приватний паркан будинку по вул. Нескорених, 1.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.