Батьки школярів цькують вчительку, вдову загиблого на війні військового

У дніпровській в школі №137 трапився гучнийфй скандал. Батьки школярів вимагають звільнити вчительку за її проукраїнські погляди.

Про це повідомляє “Цинічний Львів”, посилаючись на допис у фейсбук-спільноті “Файне місто Дніпро”.

Так, за словами батьків, педагог розповідає дітям про те, що Росія – країна-агресор, а росіяни вбивають українців. Також, вчителька не приховує, що Сталін – кровопивця, а росіян завезли в Україну.

Обурення в батьків учнів викликає і те, що жінка викладає виключно українською та вчить, що потрібно спілкуватися українською, адже “російська – це мова ворогів і вбивць наших співвітчизників”.

“Батьки школярів так не вважають. Вони звинувачують педагога в “нацизмі” і називають “бандерівською тварюкою”. Окрім того, “активісти” впевнені, що у 2-му класі дітям взагалі не можна розповідати про “такі речі”, а до викладання українською дітей потрібно “плавно адаптувати”, – мовиться у дописі.

Скаргу невдоволених батьків опублікувала депутатка Обласної ради Олена Зеєва. Вона закликала керівництво “підтримати обидві сторони”. Тоді як профільний департамент вже відповів невдоволеним батькам, що нічого протиправного педагог не здійснила. Важливо, що Зеєва розмістила лише “жахастики” від батьків, а вчителю слова не дала.

Ще одна скарга батьків полягає у тому, що “діти вимагають від нас спілкуватися українською, інакше ми – вороги”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.