“Викрадала і займалася сексом з 14-річним”: 35-річну вчительку посадили до тюрми

У Польщі стався випадок, який сколихнув цілу країну. 35-річна вчителька місцевої школи викрадала 14-річного підлітка і займалася з ним сексом проти волі його батьків.

Про це повідомляє “Це моя Україна” з посилання на рішення суду.

У понеділок, 25 січня суд у Ломжі засудив колишню вчительку однієї зі шкіл гміни Збойна (Підляське), звинувачену у викраденні – проти волі батьків – і повторному статевому акті з 14-річним хлопчиком. Жінку посадили на півроку тюрми та призначили півроку громадських робіт.

35-річна жінка добровільно підкорився покаранню. За словами речника окружного суду в Ломжі, судді Єжи Лещевського, громадські роботи повинні виконуватися 30 годин на місяць. Крім того, суд також постановив, що жінка не повинна наближатись до неповнолітнього ближче 50 метрів і будь-яким чином контактувати з ним протягом 3 років.

Також суд постановив 7-річну заборону вчительської професії. Крім цього, жінка повинна заплатити неповнолітньому 15 000 злотих.

Жінку звинуватили у двох злочинах
Підставою для розслідування прокуратури Ломзького району стало повідомлення про підозру у злочині, яке, швидше за все, було подане батьками підлітка. Обвинувальний акт закінчився восени минулого року.

“Обвинуваченому було пред’явлено звинувачення у скоєнні двох злочинів: викраденні проти волі батьків неповнолітньої особи у віці до 15 років та повторному статевому акті з неповнолітнім”, – йдеться в прес-релізі прокуратури.

У прокуратурі зазначають, що на той час жінка працювала вчителькою в початковій школі в Кузіє (гміна Збойна), тепер вона там більше не працює.

Відповідно до Кримінального кодексу Польщі, кожен, хто вступає у статевий акт з неповнолітньою особою, яка не досягла 15-річного віку, або здійснює іншу статеву діяльність з такою особою або змушує її підкорятися такій діяльності або виконувати її, карається позбавленням волі на термін від 2 до 12 років.

Читайте також  «Вбийте, спаліть»: мати вбивці 11-річної Дарини зробила відверте зізнання

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.