Серце пішло в п’яти: дівчина з дитиною кинулися під машину

У Дніпрі на 12 Кварталі стався неприємний інцидент, дівчина, яка переходила з дитиною дорогу, кинулася під колеса автомобіля.

Про це кореспонденти Дніпровської Панорами дізналися з Facebook.

Так, в соцмережі з’явився пост обурення від Дніпрянки Христини. Вона пише, що їхала на машині по вул. 152-ї Дивізії, коли на пішохідному переході, їй під колеса раптово кинулася дівчина з дитиною.

Дніпрянка зазначає, що дівчина з дитиною вибігли на пішохідний перехід раптово і перед самою машиною, при цьому матуся розмовляла по телефону і не звертала уваги на що їдуть автомобілі. А коли Крістіна різко зупинила автомобіль, дівчина почала нервово кричати, що вона йде по пішохідному переходу і всі повинні зупинитися.

Як можна так вискакувати на дорогу, ти ж навіть не дивилася, що їде машина. Ти летіла з телефоном в руках, чому водії повинні нести відповідальність через таких, як ти?!

Зараз, то сніг, то дощ, то мороз, гальмівний шлях збільшується.

Я їхала зі швидкістю 15 км, входячи в поворот, я різко загальмувала і машину понесло вперед! А якби я тебе збила? Навіщо ризикувати? Чому ви себе не бережете?», – написала в пості Христина.

«Яка різниця, хто буде прав, якщо я сиджу в залозі, а ти ні. Правила Дорожнього Руху писані кров’ю, сотнями смертей, інвалідів і просто постраждалих! Бережи себе!», – підсумувала пост Христина.

Серце пішло в п'яти: в Дніпрі дівчина з дитиною кинулися під машину

«Цій дівчині вчора, видать просто пощастило, а от на Калиновій вчора не пощастило жінці, яка перебігала дорогу. Вона загинула під колесами і ще в свій день народження », – прокоментувала ситуацію Ірина.

Серце пішло в п'яти: в Дніпрі дівчина з дитиною кинулися під машину

У коментарях люди однозначно перейшли на бік господині авто Христини і обурені поведінкою дівчини з дитиною. Також користувачі писали, що не розуміють такої поведінки. Як можна ризикувати життям дитини і нехтувати правилами дорожнього руху.\

Читайте також  Мама померла, а дівчина виявилася на вулиці: Продала квартиру і кинула навчання, намагаючись вилікувати маму від раку

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.