Шоу Зеленського стартує у Росії: у конкурсі візьмуть участь команди з окупованих Донецька, Криму та материкової частини України

У російській версії проєкту студії “Квартал 95” “Ліга сміху”, яка запускається на телеканалі СТС, хочуть взяти участь команди, зазначені як представники так званої “ДНР”.

Про це інформує “Цинічний Львів” з посиланням на Рубрика.

Також відповідна інформація опублікована на офіційному сайті Міжнародного союзу КВК у Порядку виступу команд на кастинг-фестивалі “Ліга сміху”.

Зокрема, в списку команд-учасниць кастингу, який відбудеться 25-27 в московському Будинку КВН — колективи “Дует имени нет” і “Все Пуteam” вказані як донеччани з “Донецької народної республіки”.

Крім того, на кастинг нового проєкту СТС зареєструвалися п’ять команди з материкової частини України — МУА, Збірна медиків (Одеса), Збірна Одеси, “Падик 19” (Запоріжжя), “Подруги твого хлопця” (Харків) — і дві — з окупованого Росією Криму: BANG (Керч), Ельвад Вагнер (Сімферополь).

Загалом у ньому записано 172 команди. Список команд-учасниць кастингу, повідомляється на сайті організаторів, буде доповняться.

Список команд на кастинг “Ліги сміху”:

Про запуск “Ліги сміху” на російському телебаченні під час прямого ефіру розповіли редактори Міжнародного союзу КВН Тимофій Куц і Євген Донських.

Запис прямого ефіру опублікували на каналі КВН у YouTube.

“Так, це правда. Франшиза куплена. Цього року все вийде в ефір. 25, 26, 27-го в Москві пройде кастинг-фестиваль”

Донських також наголосив, що в російську “Лігу Сміху” вже надійшли заявки від команд з України.

https://youtu.be/vj5BKEEPNMg

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.