15-річний хлопець зарізав свою 12-річну вагітну дівчину

Безпрецедентна трагедія сколихнула Польщу. Нещодавно 15-річний Какпер з Битома на півдні Польщі забив ножем свою 13-річну однокласницю Патріцію, з якою він мав близькі стосунки.

Про це повідомляє “Onet” з посиланням на речницю прокуратури міста Йоанну Смочевську. Це сталося після того, як дівчина повідомила хлопцю, що вона вагітна. Результат розтину підтвердив вагітність загиблої.

“Ми прийняли його як свого сина. Він поїхав у відпустку разом з нами, з моїм чоловіком на риболовлю. Незважаючи на те, що вони були ще дітьми, близько року вони мали більш тісні стосунки з Патріцією. Коли у вівторок вона не прийшла зі школи додому, наступного дня він зробив вигляд, що не знає, що з нею сталося і навіть шукав її разом з нами та поліцією”, – розповіла пригнічена горем ​​мати дівчинки журналістам onet.pl.

Розслідування зіштовхнуло з мертвого місця лише в п’ятницю. Підозрюваний Какпер зізнався, що заманив дівчину в віддалене місце і наніс постраждалій кілька ударів ножем в шию, живіт і серце, а тіло дівчини прикидав картоном.

“Під час першого допиту він назвав вагітність дівчини головною причиною свого вчинку”, – повідомила речниця прокуратури.

Оскільки хлопець вбив дівчину за день до того як йому виповнилось 15 років, він не може юридично нести таку саму відповідальність за вчинок, як доросла людина. Йому загрожує максимум сім років у виправному центрі для дітей, – уточнюють у виданні onet.pl.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.