“Ніколи не нарікала на життя”: з‘явились подробиці смерті 52-річної українки в Італії

В Італії в місті Лоді-Веккіо знайшли мертвою 52-річну українку Валентину Король. Вона пішла з дому, а через дві доби її тіло виявили на березі каналу.

Про це повідомляє “OBOZREVAТEL“.

Родичі та близькі чернівчанки називають її смерть дивною, оскільки жінка ніколи не скаржилася на життя, хоча воно в неї було зовсім не легким.

11 січня, місцеві жителі побачили на березі каналу скупчення поліції – тіло жінки знайшли. Місцевий прокурор заявив, що слідів насильницької смерті на тілі українки не виявлено. Поки розглядають дві версії: самогубство або нещасний випадок.

Її чоловік виклав на своїй сторінці фото Валентини й написав, що його дружини більше немає.

Валентина Король сама з Чернівців, але в Італії жила вже кілька років. А п’ять років тому познайомилася з уродженцем Туреччини, тоді ще 60-річним Мехметом Мермером. І незабаром вийшла за нього заміж.

Мехмет був політичним біженцем, та працював далекобійником, однак інсульт розбив чоловіка. Валентина вже не могла працювати, оскільки у відповідності до місцевих законів мала доглядати його. Жінка лише інколи ходила прибирати до сусідів, щоб підзаробити копійчину.

Також, повідомляється, що Валентина невдовзі мала отримати громадянство, та гроші, які їй нараховували за догляд чоловіка. Вона підшуковулала квартиру в рідни Чернівцях, оскільки хотіла повернутись в Україну підлікуватись і віддати Мехмета на реабілітацію.

Причини смерті жінки і досі залишаються загадкою. Поліцейські з’ясовують усі обставини.

Поховають Валентину в Італії. Але поки що триває розслідування і тіло жінки чоловікові не віддають. Вона так і не повернеться до рідних Чернівців навіть після смерті.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.