У моторошній ДТП загинули двоє синів священника

Дорожньо-транспортна пригода трапилась вночі 14 січня, неподалік села Гоща на автодорозі “Київ-Чоп”. У трагічній ДТП загинули двоє братів з Львівщини. Про це повідомляють у поліції Рівненської області.

Поліціянтам вдалось з’ясувати, що 31-річний кермувальник автомобіля “Audi A5”, не вибравши безпечної швидкості та не врахувавши обстановки на дорозі, наїхав на металевий відбійник.

Кермувальник автівки загинув на місці, незважаючи на старання медиків, рідний брат який являвся пасажиром, також помер згодом.

Дві пасажирки, котрі знаходились у згаданому транспортному засобі, з різного роду тілесними пошкодженнями доставлені в лікарню.

За фактом трагічної ДТП, равоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 286, та з’ясовують усі обставини ДТП.

Як повідомили сьогодні на facebook сторінці “Давидівської сільської територіальної громади“, що у даній ДТП загинули двоє синів священнослужителя о. Григорія Пашка, пароху храму УГКЦ Різдва Пресвятої Богородиці.

“Висловлюємо щирі співчуття о. Григорію Пашко пароху храму УГКЦ Різдва Пресвятої Богородиці з приводу важкої втрати трагічно загиблих двох синів, які потрапили у смертельну ДТП в ніч на 14 січня. У цей важкий час ми низько схиляємо голову у скорботі”, – ідеться у повідомлені.

Також, у Давидівській СТГ повідомляють, що парастас за відбудеться сьогодні 14.01 о 20:00 у с. Давидів. Прощальна служба відбудеться 15.01 о 12:00 у с. Давидів.

На даний час з сайту ГУ НП у Рівненській області новину про ДТП видалили.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.